Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έβελυν Καζαντζόγλου: Το ότι «δεν θα τα καταφέρω» το άκουγα για περίπου 10 χρόνια

Η Έβελυν Καζαντζόγλου μίλησε για τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο, τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε και άλλα, στην εμφάνισή της στο «Fays’ Time» την Τετάρτη 13 Μαρτίου.

Αρχικά, η Έβελυν Καζαντζόγλου ανέφερε για το ξεκίνημά της: «Ξεκίνησα από τη μόδα στα 15, 15 μισό με το να δουλεύω σαν μοντέλο, ως character, έκανα διαφημιστικά. Παράλληλα με το σχολείο, δούλευα ως μοντέλο. Μετά πήγα να σπουδάσω στο Λονδίνο».

Και πρόσθεσε: «Ήταν δύσκολες οι εποχές τότε με την έννοια ότι το μόντελινγκ στην Ελλάδα, όπως και στο εξωτερικό, είχε έναν μαύρο λεκέ. Οπότε οι γονείς και όλος ο κύκλος μου ήταν σε φάση: “Πυρετός είναι, θα της περάσει με το μόντελινγκ”. Ήταν αρνητικοί, φοβόντουσαν μην μπλέξω κάπου. Εγώ όμως ήθελα να υποστηρίξω γενικά το concept της μόδας μέσα στο κεφάλι μου. Άκουγα πάρα πολύ ότι “δεν θα τα καταφέρεις” και “δεν θα γίνεις ποτέ μοντέλο”. Καλά, το ότι “δεν θα τα καταφέρω” το άκουγα για περίπου 10 χρόνια, ενώ δούλευα ως μοντέλο, ακόμα και από τους μάνατζερ μου. Ήμουν όμως πάρα πολύ οκ με αυτό, γιατί μου έδινε και περισσότερη δύναμη για να συνεχίσω».

Επίσης, σχετικά με τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει, η Έβελυν Καζαντζόγλου σχολίασε: «Αυτό που φοβόντουσαν οι γονείς μου το έζησα ελάχιστα. Ήμουν λίγο σκληρό παιδί, ειδικά για την εποχή, ήμουν παραπάνω σκληρό παιδί ίσως από όσο θα έπρεπε γιατί κανονικά το επάγγελμα είναι λίγο “να μην μιλάς”. Εγώ όμως δεν σήκωνα πάρα πολλά και αυτό είναι που με έσωσε από πάρα πολλές καταστάσεις, για να μην μου έρθουν ποτέ μπροστά μου. Από την άλλη, έχω βιώσει αυτό των ’90s που δεν υπήρχε φίλτρο στο τι λέγεται και πώς το λένε. Ξέρεις όλα αυτά που σήμερα παλεύουμε για να φιλτράρουμε και να οριοθετηθούμε σαν άνθρωποι απέναντι στον συνάνθρωπό μας. Αυτό δεν υπήρχε, οπότε έχω κάνει ένα δυνατό στομάχι, χωρίς να θέλω να το ξαναβιώσω είμαι ευγνώμων που το πέρασα».
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!