Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοκάρει ο Βασίλης Καλλίδης: “Έπαθα παράλυση προσώπου από το στρες”

Ο Βασίλης Καλλίδης ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή «Στούντιο 4». Ο γνωστός σεφ αποκάλυψε το καμπανάκι που «χτύπησε» τη ζωή του, όταν έπαθε παράλυση στο πρόσωπό του από το στρες.

«Έπαθα παράλυση προσώπου από το στρες. Ήταν μια τρομερή πάθηση, έλειπα έναν χρόνο από το Mega. Εκτός από το δημιουργικό, υπάρχει και το βουβό στρες. Είμαι εγώ στις Μπαχάμες, κάνω βουτιές με τα δελφίνια και με τρώει το σαράκι μέσα. Υπήρχαν διάφορα… Ήταν η δημιουργική περίοδος της ζωής μου και ενώ δεν έδινα σημασία ούτε σε βραβεία, με καλούσαν, δεν με ενδιέφεραν ποτέ αυτά… Μια μέρα ξυπνάς και είσαι έτσι. Ήταν καμπανάκι… Ναι μεν δουλειά, όλα στην τσίτα, σαν σκυλί, να βοηθήσουμε αλλά πέφτει κόφτης και είμαι ο Βασίλης!

Θα κοιμηθώ 10ωρα, θα κλείσω το κινητό μου, θα πάω και στην Χαβάη γιατί το αξίζω. Εδώ και λίγα χρόνια έχω αλλάξει πάρα πολύ. Ξεβρακώνομαι για όλους, πάρτε τα όλα» αποκάλυψε ο Βασίλης Καλλίδης.

«Περνώντας τα χρόνια σκέφτηκα ότι υπάρχει και ένας Βασίλης… Θα πάει το ταξίδι του, θα πάρει και ένα καλό στρώμα γιατί το αξίζει. Δεν είναι το θέμα ότι δουλεύω, όλοι σκίζονται. Αλλά επειδή το είπα δέκα φορές μην παρεξηγηθεί» συμπλήρωσε ο σεφ.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!