Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σε κατάσταση σοκ ο Γιάννης Ξανθόπουλος – Με πόσο έτρεχε ο τραγουδιστής; Σμπαράλια τα αυτοκίνητα

Νέα βίντεο ντοκουμέντο έφερε στο φως η τηλεόραση του Alpha, που αφορούν το τροχαίο δυστύχημα στις Αχαρνές στο οποίο εμπλέκεται ο Γιάννης Ξανθόπουλος.

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τα δευτερόλεπτα της σύγκρουσης, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 19χρόνος και να τραυματιστεί άλλος ένας.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος βρίσκεται ακόμα σε σοκ και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Το άσπρο αυτοκίνητο είχε στραπατσαριστεί τελείως. Το άλλο είχε γυρίσει ανάποδα με τη μούρη προς τα πάνω. Εκείνη την ώρα είχε δύο πυροσβεστικά που προσπαθούσαν να κάνουν τον απεγκλωβισμό» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο T-Live.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το ατύχημα, βίντεο ντοκουμέντο κατέγραψε το τρίτο αυτοκίνητο που εμπλέκεται στο τροχαίο δυστύχημα, αυτό που βγήκε από την κάθετη στη Δεκελείας οδό.

«Βγήκε ένα αυτοκίνητο από στοπ. Προσπάθησε να το αποφύγει, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του δικού του οχήματος, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα, και χτύπησε άλλο διερχόμενο αμάξι στο οποίο ήταν δυο επιβαίνοντες στο οποίο ο ένας κατέληξε. Είμαστε πολύ άσχημα όλοι. Ο Γιάννης δεν έτρεχε, γύρω στα 50 χιλιόμετρα ήταν. Δε τρέχει γενικά. Επειδή δεν το ακούμπησε κανείς αυτό το αυτοκίνητο εξαφανίστηκε. Και τώρα το ψάχνουμε», υποστηρίζει το περιβάλλον του Γιάννη Ξανθόπουλου.

Με πόσο έτρεχε ο Ξανθόπουλος
Ο ειδικός εμπειρογνώμονας, Γιώργος Καραμέρης, μίλησε σήμερα στην εκπομπή του Alpha και ανέφερε ότι το όχημα του τραγουδιστή κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα επί της λεωφόρου Δεκελείας, η οποία ξεπερνούσε τα 80 χιλιόμετρα, ενώ το όριο ήταν τα 50.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!