Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ελένη Χατζίδου αποκαλύπτει για την υγεία της: “Δυστυχώς τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά”

Ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε η Ελένη Χατζίδου, μέσα από το οποίο αναφέρεται στο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.

Όσα είπε η Ελένη Χατζίδου 

Πριν μερικές ημέρες, η Ελένη Χατζίδου είχε ένα ατύχημα, το οποίο δεν της επιτρέπει να βρίσκεται και στο πόστο της στην εκπομπή Breakfast @Star. Η Ελένη Χατζίδου στο βίντεό της, αναφέρει ότι τελικά ο τραυματισμός της ήταν λίγο πιο σοβαρός από αυτό που αρχικά πίστευε και περιέγραψε πως ακριβώς συνέβη το ατύχημα.

«Δυστυχώς τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ότι περίμενα. Έχω ένα θέμα με τον αυχένα μου και αυτό ψάχνουμε τώρα. Έκανα ακτινογραφίες, μαγνητική. Σήμερα έχω πάλι ραντεβού με τον γιατρό. Για να καταλάβετε τι έχει γίνει, έπεσε με τον αγκώνα μου, όλο το βάρος έπεσε στον αγκώνα μου και τραντάχτηκε απίστευτα ο αυχένας μου με τον οποίο είχα ήδη πρόβλημα.

Οπότε φανταστείτε ότι τώρα, έχει μεγαλώσει αυτό το πρόβλημα. Γενικά νιώθω σαν να μη μπορώ να στηρίξω το κεφάλι μου στο σώμα μου. Αυτό είναι πάρα πολύ κουραστικό και επώδυνο. Κάνω αγωγή, θεραπεία, και ελπίζω να είμαι σύντομα καλά» ακούγεται να λέει στο βίντεό της η Ελένη Χατζίδου.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!