Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Φαίη Σκορδά για τον Άρη Μακρή: “Τι τον νοιάζει αν κάποιοι τον κατηγορούν στα social media;”

Τις σκέψεις της για τα όσα δήλωσε ο Άρης Μακρής για την υπόθεση με την κακοποίηση της Άννας Μαρίας Βέλλη, θέλησε να μοιραστεί το μεσημέρι της Τετάρτης η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της αλλά και τους τηλεθεατές της εκπομπής της.

Όσα είπε η Φαίη Σκορδά

«Αποφασίζει μετά από αρκετό χρονικό διάστημα να απαντήσει, πρώτα μέσα από τα δικά του social media, και μετά μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και κάποιες δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους. Όταν λες, “αν έχει κακοποιηθεί”, είναι σαν να είσαι απέναντι. Με όποιο τρόπο και να έχεις χωρίσει με έναν άνθρωπο, σκέφτεσαι “ποιος φέρθηκε έτσι στον άνθρωπο που είχα ερωτευθεί και αγαπήσει;”» ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

«Και ο ίδιος λέει ότι δε μπορεί να κάνει μήνυση γιατί δεν τον έχει κατηγορήσει, άρα τι τον νοιάζει; Επειδή κάποιοι τον κατηγορούν στα social; Γύρνα και πες τους, “όχι μόνο δεν είμαι ο κακοποιητής, αλλά είμαι αυτός που τη στηρίζω”. Είναι και η προσέγγιση καμιά φορά. Η ίδια, δεν έχει βγει δημόσια να αναφέρει το όνομά του…

Η λέξη “εκδικητικό” που έγραψε στο Post, ήταν πολύ βαριά…Έχει βγει η Άννα Μαρία για κάποιον και έχει πει ότι δεν είναι αυτός; Έχει βγει και το έχει πει για τον Μαλιάτση;» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!