Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος “καρφώνει” την Μαρία Κορινθίου: “Μιλούσε 10 λεπτά, χωρίς να λέει τίποτα”

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσω της στήλης του θέλησε να καρφώσει την Μαρία Κορινθίου για τα όσα είπε στην Σίσσυ Χρηστίδου.  

Το καρφί στην Μαρία Κορινθίου

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σχολιάζοντας τα όσα είπε η ηθοποιός, τόνισε πως η Μαρία Κορινθίου δεν έκανε καμία ουσιαστική δήλωση, λέγοντας για μια ακόμη φορά όσα γνωρίζουμε.

«Ότι πήγε η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή της φίλης της, Σίσσυς Χρηστίδου (άρα, ήθελε να νιώθει ασφάλεια τηλεοπτικά). Ότι κάθισε στο πάνελ, άρα έκτακτα – όχι ως βασική καλεσμένη στον καναπέ. Ότι (συνεπώς) πήγε εκεί απρογραμμάτιστα για να πει/απαντήσει σε κάτι συγκεκριμένο.

ότι υποθέσαμε λοιπόν, πως θα απαντήσει στον Γιώργο Λιάγκα αποκαλύπτοντας (επιτέλους) το λόγο που την ανάγκασε να φύγει απ’ την εκπομπή «Το Πρωινό» 10 μόλις μέρες πριν την ολοκλήρωση της περσινής σεζόν.

Ότι η ίδια η Μαρία αναφερόμενη στη συγκεκριμένη αποχώρηση στο παρελθόν έχει κατά καιρούς δηλώσει πως, αυτή οφείλεται σε 3 συγκεκριμένα πρόσωπα στην εκπομπή που τη ζόρισαν.  Ότι επίσης, η Μαρία έχει πολλές φορές έως τώρα διαμηνύσει σε όλους τους τόνους πως, οι σχέσεις της με τα στελέχη του ΑΝΤ1 ήταν και παραμένουν οι καλύτερες.

Ότι παρόλα αυτά, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε στη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου πως η αποχώρηση της Μαρίας ήταν απομάκρυνση με την απόφαση να ανήκει στο κανάλι. Ότι, με βάση τα παραπάνω, το μικρό μου το μυαλό δε μπορεί να καταλάβει: Πώς την απέλυσαν, αφού την εκτιμούν;

ότι συμπερασματικά: Ή εγώ είμαι χαζός (το πιο πιθανό), ή κάποιος απ’ τους δύο δε λέει την αλήθεια. Ότι 9 μήνες μετά και, αφού ο Γιώργος αναφέρθηκε σ’ εκείνη, η Μαρία πήγε ως «εμβόλιμη καλεσμένη» στο «Χαμογέλα Και Πάλι». Ότι η Μαρία Κορινθίου μιλούσε 10’ για το θέμα, χωρίς να πει τίποτα συγκεκριμένο, ή καινούριο.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!