Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελευθερία Ελευθερίου για Τριαντάφυλλο:”Του έχω πει κάποια πράγματα, φαντάζομαι τα έχει καταλάβει”

Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την πορεία της στο τραγούδι, τα ευτράπελα περιστατικά στη σκηνή, αλλά και τις σχέσεις της με το άλλο φύλο.

Όσα είπε η Ελευθερία Ελευθερίου 

Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε για την αποχώρησή της από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο συνεργάζονταν με τον Τριαντάφυλλο. Όπως αναφέρει η ίδια ήρθε σε προσωπική επικοινωνία με τον τραγουδιστή ξεκαθαρίζοντας: «Έχει γίνει μια επικοινωνία του έχω πει κάποια πράγματα, φαντάζομαι τα έχει καταλάβει».

Για τα περιστατικά που της έχουν συμβεί: «Είχε πέσει ένα γαρύφαλλο και όπως το πάτησα… έφυγα. Ήταν σε εμφάνισή μου στην Αμερική, δεν θα το ξεχάσω. Την τρελή τούμπα την είχα φάει τότε που τραγουδούσα με τον Πάνο Κιάμο. Μου είχε τύχει να μου φύγει η φούστα. Εκεί ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου. 

Όσο για το εάν τη φλερτάρουν οι άνδρες: «Νομίζω δεν φλερτάρει πια ο κόσμος. Νομίζω γενικά το λένε οι γυναίκες αυτό. Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα νομίζω. Περιμένουν να κάνουν οι γυναίκες το πρώτο βήμα, δεν ξέρω», απάντησε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!