Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δείτε την πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελία εις βάρος του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα» του περιφερειακού σταθμού TRT βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (11/3) ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο γνωστός ηθοποιός και ευρωβουλευτής έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στον Σωτήρη Πολύζο, μετά την καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση που έκανε σε βάρος του την άνοιξη του 2023 το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη

«Υπάρχουν προτάσεις. Οι Ευρωεκλογές είναι κάτι που για μένα θα σηματοδοτούσε μία νέα θητεία, θα ζητούσα από τον κόσμο να προσπαθήσω να παλέψω ξανά. Αυτή η σκέψη με εξιτάρει πάρα πολύ. Αυτό που κάνουμε εδώ είναι κάτι πολύ εποικοδομητικό, γίνονται βήματα και πηγαίνουμε παρακάτω», ανέφερε ο Αλέξης Γεωργούλης, απαντώντας στο ενδεχόμενο της επανεκλογής του.

«Θα ήθελα να πάω σε μία δεύτερη θητεία. Το θέμα είναι ότι πρέπει να το σκεφτώ πάρα πολύ και με φέρνει στο 50-50 το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και αν μπορεί να σταθεί η δική μου οπτική γωνία με βάση όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα», επισήμανε ο ηθοποιός στην κάμερα του TRT.

Στο σύνολο της συνέντευξής του ο Αλέξης Γεωργούλης δεν αναφέρθηκε στο ζήτημα της καταγγελίας που εκκρεμεί σε βάρος του, καθότι δεν έχει αποφανθεί ακόμη η Δικαιοσύνη. Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής αρκέστηκε να περιγράψει το έργο το οποίο έχει αναλάβει στο Ευρωκοινοβούλιο στον τομέα του Πολιτισμού και τα θετικά βήματα τα οποία έχουν γίνει από τους Έλληνες πολιτικούς στις Βρυξέλλες.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Γεωργούλης στο περιφερειακό κανάλι της Θεσσαλίας σχολίασαν και η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της το πρωινό της Τρίτης (12/3) μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!