Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Γιώργος Λιάγκας για τον Λάκη Λαζόπουλο: “Εγώ δεν είμαι εμμονικός, δεν είπε κάτι άξιο σχολιασμού”

Στα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στην Ελεονώρα Μελέτη απάντησε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας. Ο γνωστός παρουσιαστής τόνισε πως δεν είναι εμμονικός, κάνει την κριτική του σε όλους, ενώ ανέφερε πως ο τελικός κριτής όλων είναι ο κόσμος.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Λάκη Λαζόπουλο

«Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να έχει άποψη. Και προφανώς ο Λάκης Λαζόπουλος που έχει υπάρξει στο παρελθόν ο πιο δημοφιλής Έλληνας. Στις δημοσκοπήσεις που γινόντουσαν στο παρελθόν, το διάστημα τότε που είχε την τεράστια τηλεοπτική του επιτυχία, έβγαινε ως ο δημοφιλέστερος των Ελλήνων. Και όχι αδίκως, ήταν πάρα πολύ αγαπητός. Και ακόμα είναι, μαθαίνω ότι πάει πολύ καλά το θεατρικό του», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Εγώ δεν είμαι εμμονικός. Δεν ξυπνάω το πρωί και λέω “σήμερα θα βρίσω τον Λαζόπουλο, αύριο βρείτε μου κάτι να τον ξαναβρίσω” αυτό είναι εμμονή. Μπορει πολλές φορές στη σάτιρα αυτό να πουλάει. Κάποτε ο κύριος Λαζόπουλος ασχολείτο συνέχεια με τη Μιμή Ντενίση, αυτό πούλαγε. Τώρα μπορεί να θέλει να ασχολείται με εμένα. Εγώ κάνω κριτική, όπως κάνω σε όλους, με αφορμή κάποιες πράξεις, κάποια λεγόμενα».

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε επίσης: «Είπε ο άνθρωπος ότι τον έχουν καλέσει από την εκπομπή. Δεν τον έχω πάρει εγώ, προφανώς τον έχει πάρει η Μαίρη Αρώνη, δεν το ξέρω, αλλά για να το λέει, αλήθεια θα είναι. Στο παρελθόν έχουμε κάνει συνεντεύξεις και ωραίες συνεντεύξεις. Προφανώς τον έχουν καλέσει οι συνεργάτες μου για συνέντευξη κι εγώ θα ήθελα. Δεν είναι κακό που δεν θέλει. Εγώ τώρα να πω κάτι κακό και να απαντήσω για να γίνω σίριαλ τηλεοπτικό με τον Λάκη Λαζόπουλο, δεν το κάνω. Δεν είπε κάτι που να είναι άξιο σχολιασμού, τουλάχιστον σε ότι με αφορά, για να κάνω σίριαλ Λιάγκας εναντίον Λαζόπουλου κλπ… Αυτό είναι εμμονικό κι εγώ δεν έχω εμμονές».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Κι εγώ, όπως και εσύ Λάκη μου στο παρελθόν, κρίνομαι καθημερινά από τον κόσμο που είναι ο τελικός κριτής όλων. Καλά κάνεις και έχεις την άποψή σου, αλίμονο αν δεν έχεις εσύ. Εγώ δεν πρόκειται σήμερα να τη σχολιάσω».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!