Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απολαυστικός Γιάννης Καπετάνιος: “Της Έλενας Τσαβαλιά… της έφυγαν επάνω στη σκηνή από τα γέλια”

Ο Γιάννης Καπετάνιος και η Μαρία Καρλάκη είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή ζευγάρια στο J2US, αφού έχουν χαρίσει στο κοινό απολαυστικά… ρεσιτάλ ερμηνείας στις μόλις 3 τους εμφανίσεις στο μουσικό show του Alpha. Η κάμερα του Super Κατερίνα τους συνάντησε στα παρασκήνια, όπου ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για την πρόσφατη διαμάχη του Μάρκου Σεφερλή με τον Γιώργο Λαμπάτο.

Όσα είπε ο Γιάννης Καπετάνιος

«Γι’ αυτό ήρθα εδώ και τους το είπα από την αρχή, να βγάζω τη χαρά και αυτό που είμαι. Δεν περιμένουν κάτι άλλο από εμένα, τι να τραγουδήσω το Βρέχει Φωτιά Στη Στράτα Μου;», δηλώνει ο Γιάννης Καπετάνιος για τη συμμετοχή του στο J2US.

«Με τον Μάρκο δεν έχουμε μιλήσει τον τελευταίο καιρό για το θέμα του Λαμπάτου. Πάντα τα κάνει αυτά, δεν αφήνει κανέναν εκτεθειμένο. Τόσα χρόνια που τον ξέρω έχει βοηθήσει άπειρο κόσμο αλλά δεν το λέει», απαντά ο ηθοποιός για την απόφαση του Μάρκου Σεφερλή να πάρει στον θίασό του τον Γιώργο Λαμπάτο μετά τη μεταξύ τους διαμάχη.

«Τον Μάρκο τον ξέρω από το ’98, την Έλενα από το ’93. Τους ξέρω πάρα πολύ καλά, μαζί πορευτήκαμε στο θέατρο και στην αρχή εκείνος δεν την ήθελε. Τελικά κατέληξαν σε γάμο και στον Χάρη», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Γιάννης Καπετάνιος.

«Η Έλενα κατουριόταν από τα γέλια πάντα, το έχει πάθει και επί σκηνής αυτό. Της… έφυγαν μερικά, γιατί γελούσε πάρα πολύ με τον Μάρκο», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Καπετάνιος.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!