Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά στην Μαρία Κορινθίου: “Ο καθένας στη ζωή παίρνει αυτό που του αξίζει”

Τη δική του απάντηση στις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον της εκπομπής του από τη Μαρία Κορινθίου δίνει ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, μετά τα όσα ανέφερε χθες (10/3) η ηθοποιός για τη συνεργασία της με το «Πρωινό» στη Σίσσυ Χρηστίδου, άφησε τα υπονοούμενά του, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

«Θέλω να συμφωνήσουμε όλοι ότι καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται, είτε αυτή προέρχεται από ανθρώπους που έχουν μία πίστη σε κάτι, δεν πρέπει να φερόμαστε βίαια σε αυτούς… είτε είναι μία βία από άλλους ανθρώπους, που ο κύριος Βελόπουλος τους μέτρησε και είπε ότι όλοι είναι αλλοδαποί», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τα δύο βίαια περιστατικά που συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη μέσα στο Σαββατοκύριακο.

«Αυτοί χτυπούν, χλευάζουν και κάνουν bullying σε άλλους ανθρώπους. Αυτό είναι το bullying το πραγματικό, όχι άλλα που ακούμε… ηλιθιότητες… σε ανθρώπους που φέρονται διαφορετικά, πρέπει να είναι καταδικαστέα», πρόσθεσε με νόημα ο παρουσιαστής.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας επανήλθε εμμέσως στο θέμα, αναφερόμενος σε ένα ρεπορτάζ που αφορούσε τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Είμαι φορτισμένος γενικά αυτές τις ημέρες με κάποια τέρατα και ανακρίβειες που λέγονται από διαφόρους… αλλά δεν πειράζει, ο καθένας στη ζωή παίρνει αυτό που του αξίζει. Εγώ είμαι περήφανος για αυτήν εδώ την ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!