Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιάννης Κότσιρας: Κατακεραύνωσε την Εύη Δρούτσα επί σκηνής – Εάν λέμε το “τα” τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση

Η Εύη Δρούτσα δεν έκρυψε την ενόχλησή της με την ΕΡΤ και το κομμάτι της Μαρίνας Σάττι για την φετινή Eurovision, το οποίο έχει μέσα τον στίχο «Τα, τα, τα». Όπως τόνισε η ίδια θυμίζει το τραγούδι του Στέφανου Πιτσίνιαγκα «Δυνατά» και μάλιστα η δισκογραφική εταιρεία σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

«Ντροπή για την ΕΡΤ και την Μαρίνα Σάττι. Τι ανέμπνευστα πράγματα είναι αυτά; Να αλλάξει το στίχο, να βάλει κάτι άλλο, δε με αφορά καθόλου» ξέσπασε η γνωστή στιχουργός.

Όπως αποκάλυψε η Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή «Γεια Σου», ο Γιάννης Κότσιρας εμφανίστηκε χθες βράδυ σε γνωστό μουσικό μαγαζί και από σκηνής τοποθετήθηκε για το… «τα, τα, τα».

«Τους στίχους αυτούς από το τραγούδι του Πιτσινιάγκα. Χτυπάει η καρδιά μου δυνατά, τα, τα, τα και διαμαρτύρεται λέει η Δρούτσα, ότι βγήκε η Μαρίνα Σάττι και της έκλεψε όχι τον στίχο… αλλά το «τα, τα, τα». Τους κατηγορεί ότι δεν έχουν έμπνευση. Θέλει προσοχή παιδιά το πράγμα. Όταν λέμε το τα, τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση» είπε ειρωνικά ο Γιάννης Κότσιρας.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!