Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: Μαζί στη σκηνή Madonna και Kylie Minogue τραγούδησαν – “I Will Survive”

Η βασίλισσα της ποπ και σούπερ σταρ Madonna πραγματοποιεί αυτή την περίοδο περιοδεία με τίτλο «Celebration Tour» και την Πέμπτη ανέβηκε στη σκηνή του Κia Forum, στο Λος ‘Αντζελες. Εκεί ήταν που υποδέχθηκε την πολλαπλώς βραβευμένη Αυστραλή Kylie Minogue, για να τραγουδήσουν μαζί τον «ύμνο», «I Will Survive», ένα τραγούδι της Gloria Gaynor, που πλέον θεωρείται διαχρονική επιτυχία. Η συνάντηση των δύο ποπ τραγουδιστριών επί σκηνής έγινε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

 

Οι δυο τους τραγούδησαν επίσης και τη μεγάλη επιτυχία της Αυστραλής Kylie Minogue, από το 2001, το hit «Can’t Get You Out of My Head».

Οι χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στο στάδιο και παρακολούθησαν το live, ανέβασαν τα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το ίδιο έκανε και η Αυστραλή τραγουδίστρια, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για τη σύμπραξη επί σκηνής με τη βασίλισσα της ποπ. Στην ανάρτησή της η Kylie Minogue εμφανίστηκε με μαύρο μπλουζάκι με το όνομα της Madonna, κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ενώ χορεύει κάτω από την σκηνή το “Ray of Light”, το ομώνυμο κομμάτι από το LP της βασίλισσας της ποπ σε παραγωγή William Orbit του 1998. «MADONNA. Ήταν κάτι που περίμενα πολύ καιρό!!! Ήθελα να είμαι μαζί σου!!!! Στο «Celebration Tour» και τώρα που είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας….Σε ευχαριστώ και σε Αγαπώ πολύ, πολύ, πολύ», έγραψε στην λεζάντα. Η Kylie Minogue, πριν από λίγες ημέρες, τιμήθηκε με το «Icon Award» στην εκδήλωση του Billboard «Women in Music».

Η Madonna βρίσκεται από την Δευτέρα 4 Μαρτίου και για πέντε συναυλίες στο Ίνγκλγουντ του Λος ‘Αντζελες στο πλαίσιο της περιοδείας της για την 40η επέτειο της καριέρας της, αναφέρει το Billboard.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!