Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκινεί η Ελένη Πέτα: “Προέκυψαν θέματα υγείας με τον γιο μου, έπρεπε να περάσουμε από την κόλαση”

Η Ελένη Πέτα μίλησε στην εκπομπή Ελένη για τους λόγους που αποσύρθηκε από το τραγούδι και τη σχέση της με τη Δέσποινα Βανδή.

«Δεν ήταν στα ζητούμενά μου να γίνω η βασίλισσα της νύχτας. Δεν είχα ποτέ βλέψεις να γίνω τραγουδίστρια. Οι σπουδές μου ήταν στο κλασικό τραγούδι. Δεν έχω την ανάγκη να υπάρχω. Δεν θέλω ταμπέλες. Έχω συνεργαστεί και μεγάλους λαϊκούς τραγουδιστές. Ο Βασίλης Καρράς ήταν ο άνθρωπος που με κατέβασε στην Αθήνα. Μαζί του ήρθαμε με την Δέσποινα. Ήμασταν ένα παρεάκι που μετά ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του. Με τη Δέσποινα χώρισαν οι δρόμοι μας, δεν είχαμε μια δυνατή φιλία. Η Δέσποινα πραγματοποίησε το όνειρό της και χαίρομαι πολύ για αυτήν.

«Η μεγάλη μου αγάπη είναι ο γιος μου όχι το τραγούδι. Όταν έχασα τον αδερφό μου ήταν το πρώτο ισχυρό χτύπημα που δέχτηκα από τη ζωή αλλά μετά συνέχισαν τα χτυπήματα. Προέκυψαν δυσκολίες, θέματα υγείας με τον μικρό μου, έπρεπε να περάσουμε από την ίδια την κόλαση και να βγούμε από αυτήν οπότε εκ των πράγματων αποσύρθηκα από το τραγούδι». «Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 12 χρόνια, όσο ο γιος μου, είναι άνθρωπος συμπληρωματικός σε μένα» είπε, η Ελένη Πέτα.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!