Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ανδρομάχη για το revenge porn: “Χτυπούσε το τηλέφωνο και σκεφτόμουν: τώρα θα το πουν στους γονείς μου”

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» βρέθηκε ανήμερα της Γιορτής της Γυναίκας (8/3) η Ανδρομάχη. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο περιστατικό που της συνέβη ως έφηβη, όταν είχαν διαρρεύσει γυμνές της φωτογραφίες στο διαδίκτυο από συμμαθητές της.

Όσα είπε η Ανδρομάχη

«Έχω ξαναμιλήσει για αυτό. Στο παρελθόν έχει υπάρξει όχι ακριβώς revenge porn αλλά τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια. Οπότε καταλαβαίνω ακριβώς πώς μπορεί να νιώθει κάποιος που δεν μπορεί να μιλήσει. Ήμουν 16 χρονών», εξομολογείται η Ανδρομάχη στον αέρα του ΟΡΕΝ και την Ελένη Τσολάκη.

«Είχε γίνει μία ανταλλαγή φωτογραφιών, είναι λίγο άβολη αυτή η κατάσταση. Υπήρχε μία επίθεση διαδικτυακή. Το θέμα είναι πώς νιώθεις. Αυτό θα πάρει διαστάσεις έτσι κι αλλιώς. Εγώ έβλεπα κόσμο να είναι στα κινητά τους και νόμιζα ότι βλέπουν τις φωτογραφίες μου εκείνη τη στιγμή», περιγράφει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Αυτό που θα έπρεπε να έχω κάνει θα ήταν να μιλήσω κατευθείαν στους γονείς μου αλλά υπήρχε φόβος, πρέπει να το επικοινωνήσεις με συγκεκριμένο τρόπο. Οι γονείς δεν περιμένουν ποτέ ότι μπορεί να συμβεί αυτό στο παιδί τους.

Κι εγώ δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ ακριβώς, έτσι πέρασε ένας χρόνος. Κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνο έλεγα: τώρα θα το πουν, τώρα θα το πουν. Κι εσύ να περνάς όλη αυτή τη συναισθηματική φάση για κάτι που δεν φταις», παραδέχεται η Ανδρομάχη για το επίμαχο περιστατικό.

«Όταν είχα ξαναμιλήσει για αυτό, δέχθηκα πολλά μηνύματα από κορίτσια αντίστοιχης ηλικίας, που μου έλεγαν ότι τους έδωσα δύναμη. Πρέπει να είμαστε όλοι όσο πιο κοντά γίνεται στον άλλο, πρέπει ο άλλος να νιώθει έτοιμος να σου πει το οτιδήποτε», επισημαίνει η Ανδρομάχη, τονίζοντας ότι οι δικοί της γονείς το αντιμετώπισαν με σχετική ψυχραιμία.

«Τα social media έχουν τα αρνητικά τους αλλά έχουν και τη μαγεία τους. Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι κοντά στον κόσμο που με ακολουθεί και με στηρίζει, να συζητάω μαζί τους. Υπάρχουν είδη μουσικής που προάγουν τη βία, το lifestyle με τα πολλά χρήματα και τα λοιπά», σχολιάζει σε άλλο σημείο η Ανδρομάχη.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!