Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

“Αινιγματική” Δανάη Μπάρκα: “Και τελικά τι είναι απιστία;”

Η Δανάη Μπάρκα από τον αέρα της εκπομπής της “Πάμε Δανάη”, θέλησε να κάνει ένα κάπως αινιγματικό σχόλιο. Το δικό της σχόλιο περί σχέσεων και επόμενου βήματος έκανε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της το πρωινό της Πέμπτης (7/3). Η παρουσιάστρια του MEGA, με αφορμή την εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και το θέμα που προέκυψε ανάμεσα στον Μπεν Άφλεκ και τη Τζένιφερ Λόπεζ, ανέπτυξε τη δική της άποψη περί απιστίας.

Το αινιγματικό σχόλιο

«Εγώ την ήξερα αυτή την ιστορία απιστίας του Γρηγόρη Αρναούτογλου… ή μου την έχει πει σε παρέα ή την έχει ξαναπεί κάπου δημόσια. Ευτυχώς, παιδιά, που δεν έχουμε πια κινητά με κουμπάκια που πατιούνται», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα στη σχετική συζήτηση που άνοιξε στο πάνελ.

«Μην ψάξεις, ασ’ το να πάει το παλιάμπελο. Και τελικά απιστία τι είναι; Η πρακτική απιστία ή η συναισθηματική και της σκέψης; Μεγάλο θέμα. Γενικά, όταν δεν θέλουμε να είμαστε κάπου, να μην είμαστε. Τώρα να είμαστε και να κάνουμε όλα τα άλλα… δύσκολο, άσχημο. Κατ’ αρχάς μειώνει εμάς, δεν μειώνει τους άλλους», τόνισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη».

«Πες ότι κι εγώ υπάρχει ένας άνθρωπος από το παρελθόν μου που είναι αλλού και μου στέλνει ακόμα μηνύματα, θα εκθέσω εγώ δημόσια αυτόν τον άνθρωπο και να φέρω σε δύσκολη θέση την κοπέλα του;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια της κουβέντας η Δανάη Μπάρκα.

«Ένας άνθρωπος δεν «ξαναφτιάχνει» τη ζωή του μόνο αν είναι σε σχέση ή μόνο αν βρει τον επόμενο ή την επόμενη. Το «ξαναφτιάχνω» τη ζωή μου είναι να κάνω αυτό που εγώ αισθάνομαι καλά με τους όρους τους δικούς μου», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Δανάη Μπάρκα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!