Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοκ από την Κατερίνα Καινούργιου για τα όσα καταγγέλλει η 32χρονη που βασανιζόταν

Δηλώσεις της 32χρονης Ελένης από το Άργος φιλοξένησε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της. Η νεαρή φέρεται να έχει υποστεί απίστευτα βασανιστήρια στα χέρια του συζύγου της, ο οποίος είχε προβεί σε επικίνδυνες και ταπεινωτικές ενέργειες σε βάρος της. Κατά την περιγραφή της 32χρονης, η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπορούσε να κρύψει το σοκ της.

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου 

«Την Παρασκευή τα ξημερώματα με βούτηξε κα με πήγε στο μπάνιο. Μου είπε μην βγάλεις άχνα γιατί κοιμούνται τα παιδιά. Είχε πάρει μαζί τους δύο μαξιλαροθήκες και ένα μαχαίρι και άρχισε να με κοπανά. Μου τραβούσε τα μαλλιά, με κοπανούσε στον καθρέφτη του μπάνιου, μου έβαλε το κεφάλι στη λεκάνη, με κοπάνησε με το σίδερο στο πρόσωπό μου, με έπνιγε, μου έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό, πήρε την άλλη μαξιλαροθήκη, τη βούτηξε στη λεκάνη και μου την έβαλε στο στόμα. Μούσκεψε το ψωμί με χλωρίνη και μου το ακούμπησε στο πρόσωπό μου και σε όλο το σώμα μου. Μου έσκισε τα ρούχα και μου τα έβαλε στην μπανιέρα. Μου έριξε υγρά πλυντηρίου, κρεμοσάπουνα, μουστάρδες και δύο γάλατα. Ό,τι υπήρχε στο σπίτι τα έριχνε επάνω μου με μπουνιές. Είχε σπάσει δύο φορές τη μύτη μου και ακόμα δεν μπορώ να αναπνεύσω» ανέφερε η 32 χρονη.

«Βλέπουμε τις φωτογραφίες και είναι σοκαριστικές. Απορώ με τη δύναμή σου. Πιστεύεις ότι ήθελε να σε σκοτώσει;» είπε αναστατωμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

«Μου είπε ότι θέλω να σε σκοτώσω και να κάψω τα παιδιά. Με είχε πάει και στον Ισθμό της Κορίνθου και απειλούσε να με πετάξει» απάντησε η 32χρονη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!