Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λάκης Λαζόπουλος: Δείτε την πρώτη του αντίδραση έπειτα από τις δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος τις προηγούμενες ημέρες μέσα από το podcast του, για την Κατερίνα Καινούργιου.

«Θυμάστε που είχε έναν Φίλιππο η Καινούργιου πριν από έναν χρόνο; Χώρισαν πριν από έναν χρόνο, αλλά αυτός όμως είναι… πώς να το πω; Οιωνεί κτήμα της φαντασίας της Καινούργιου και επειδή τον είχε γνωρίσει αυτή στη Δανάη Μπάρκα, αυτός πήρε πρωτοβουλία και έκανε μεταβίβαση των συναισθημάτων του που είχε για την Καινούργιου στην πιο καινούρια, τη Δανάη. Τώρα μαδάνε τα φτερά τους στα πρωινά… έχει αναστατωθεί η Καινούργιου, δεν μπορεί να το πιστέψει, δεν μπορεί να το χωνέψει, δεν το χωράει ο νους της… ο μεγάλος, ο… ο νους της, ο νους που έχει…» είχε πει μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος.

Η πρώτη αντίδραση του Λάκη Λαζόπουλου

Τα σχόλια αυτά προκάλεσαν όχι μόνο τον εκνευρισμό της Κατερίνας Καινούργιου που έφτασε στο σημείο να πετάξει το ακουστικό της και να αποχωρήσει από το πλατό της εκπομπής, αλλά και από αρκετούς παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης που πήραν το μέρος της παρουσιάστριας του Alpha. 

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και η δημοσιογράφος Δήμητρα Τσαούση, συνάντησαν τον Λάκη Λαζόπουλο έξω από το θέατρο όπου εμφανίζεται αυτό το διάστημα. Ο ίδιος ωστόσο αρνήθηκε να κάνει την παραμικρή δήλωση και αποχώρησε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!