Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: “Έχω ψάξει κινητό συντρόφου μου πολλές φορές, αν χρειαστεί θα μπω σε τέτοια διαδικασία”

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Χριστίνα Μήλιου μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα για τη συμμετοχή τους στο J2US.

Με αφορμή την παρέμβαση του Αντώνη Ρέμου στο προηγούμενο Live του Σαββάτου, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ανέφερε πως επικοινώνησε με τον γνωστό τραγουδιστή πριν συμμετάσχει στο show, αφού γνωρίζονται καλύτερα, μέσω του συντρόφου της, Κώστα Πηλαδάκη.

«Τον ρώτησα πριν έρθω στο J2US και ήταν πάρα πολύ υπέρ, πάρα πολύ θετικός και μου είπε μάλιστα: Δεν έχεις να φοβηθείς κάτι γιατί δεν είσαι τραγουδίστρια», ανέφερε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Σε επόμενες ερωτήσεις σχετικά με το εάν έχει ζηλέψει μέσα σε μια σχέση και εάν ψάξει κινητό τηλέφωνο συντρόφου της: «Το έχω κάνει πολλές φορές. Ήταν περιπτώσεις βέβαια που χρειαζόταν να το κάνω στο παρελθόν. Αν χρειαστεί θα μπω σε τέτοια διαδικασία, αλλά γενικότερα το αποφεύγω», είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Έχω παρακολουθήσει άνδρα, αλλά το έχω κάνει όταν ήμουν 17. Εντάξει, μετράει; Δεν μετράει…» συμπλήρωσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην κάμερα του Alpha.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!