Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χάρης Ακριτίδης: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη Σαμπρίνα μετά την αποχώρησή της από το νυχτερινό σχήμα

Ο Χάρης Ακριτίδης μίλησε για την αποχώρηση της Σαμπρίνας από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο θα συμμετείχε, στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού».

Ο λαϊκός τραγουδιστής σχολίασε την αποχώρηση της συναδέλφου του από το σχήμα και μοιράστηκε τη θέση του, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είναι πολύ σοβαρή και μεγάλη η απώλεια της Σαμπρινούλας. Της Σαμπ, όπως τη λέω εγώ. Είναι πολύ αγαπημένη μου, μου λείπει, έχουμε δουλέψει πάρα πολλά μαζί και είμαι πολύ στεναχωρημένος που θα ξεκινήσουμε χωρίς αυτήν».

Μια φωτογραφία συναδέλφου της Σαμπρίνας, η οποία απεικονιζόταν στη διαφημιστική αφίσα για το μαγαζί, ήγειρε υποψίες ότι αποτέλεσε την αιτία της δυσαρέσκειας της τραγουδίστριας, οδηγώντας και στην αποχώρησή της.

Πάνω σε αυτό, ο Χάρις Ακριτίδης σχολίασε: «Δεν ξέρω “εάν την ενόχλησε η φωτογραφία της συναδέλφου μας στην αφίσα”. Μπορεί να την προσέβαλε, της ζήτησα και προσωπικά συγνώμη. Γιατί τη φωτογραφία την έκανα εγώ προσωπικά, είμαι άνθρωπος που δεν κρύβομαι πίσω από τα λόγια μου. Δεν το έκανα επί τούτου για να δημιουργήσω πρόβλημα στη Σαμπρίνα και στην κάθε Σαμπρίνα, απλώς επειδή το budget και ο χρόνος ήταν λίγα, έβγαλα γρήγορα-γρήγορα κάποιες φωτογραφίες ώστε να δείξω ότι ξεκινάμε και ότι είμαστε εκεί, γιατί άργησε πάρα πολύ η φωτογράφισή μας. Δηλαδή το έκανα για καλό για το μαγαζί μας, δεν το έκανα για κακό και ιδίως για τη Σαμπρίνα που την αγαπώ και πάρα πολύ».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν έκανα τέτοιο λάθος και την πρόσβαλα, της ζητώ συγνώμη. Πιστεύω ότι της βάλανε λόγια και ότι της χαλάσανε την ψυχολογία για όλο το θέμα. Ο κύκλος ο στενός μπορεί να σε επηρεάσει, θεωρώ ότι κάποιος την επηρέασε και αν φταίει η φωτογραφία, φταίει η φωτογραφία, άρα φταίω εγώ. Ζητώ διπλά συγγνώμη και εγώ έχω κάνει το λάθος, δεν φταίει η επιχείρηση, το έκανα από κεκτημένη ταχύτητα για να μπορέσω να προωθήσω το σχήμα».

Τέλος, ο Χάρις Ακριτίδης ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του είπε: «Ο χρόνος θα δείξει, είναι το καλύτερο φάρμακο για όλους μας. Θα δείξει εάν εμείς κάναμε το λάθος ή το έκανε αυτή, ή όποιος το έκανε».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!