Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελένη Μενεγάκη για Στέφανο Κασσελάκη: “Πολύ ωραίος είναι αλλά να μιλήσουμε για πολιτική;”

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε για πρώτη φορά καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα και όπως ήταν φυσικό, ήταν μία συνέντευξη που περίμεναν πολλοί. Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία παρακολούθησε όσα εξομολογήθηκε στο Πρωινό, αλλά έκανε και μία διαπίστωση.

Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη

«Έρχεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης και μιλά στον Γιώργο Λιάγκα. Παρένθεση δεν μπορώ να μην το πω. Ήμασταν στο καμαρίνι και χαζεύαμε τη συνέντευξη με την Ελένη την αρχισυντάκτρια και μου είπε: τι ωραίο παιδί! Της λέω: πολύ ωραίος είναι, να μιλήσουμε για πολιτική;  Μου είπε: κάτσε να ακούσουμε τι θα πει και θα τα πούμε αργότερα αυτά. Σκέφτομαι, αλήθεια, όταν βλέπει κανείς τον κ. Κασσελάκη πρώτα σκέφτεται την πολιτική και δευτερευόντως ότι είναι πολύ λαμπερό παιδί;» αναρωτήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

«Άκουσα τον Γιώργο να του λέει στο φινάλε ότι κοίταξε πως αν δεν σου προκύψει το κομμάτι της πολιτικής, ο ΑΝΤ1 εδώ θα σε σκεφτεί σίγουρα για σόου. Είναι επικοινωνιακός. Όλοι οι πολιτικοί αυτό θα πούνε, αλλά βεβαίως και τον νοιάζει (σ.σ. η εξωτερική εμφάνιση). Είναι μαθημένος από μωρό. Δεν έγινε σήμερα όμορφος ο Στέφανος Κασσελάκης. Φαντάζομαι ότι από τότε που τον πήγαινε η μαμά του βόλτα θα της έλεγαν τι όμορφο παιδάκι είναι αυτό.

Αν είναι ωραίος, όταν βλέπεις κάποιον και στενοχωριέμαι που πρέπει να το πω γιατί έχουν αλλάξει οι εποχές. Όταν τον βλέπεις, δεν λες τι θα μου πει σήμερα; Το πρώτο πράγμα που λες είναι ότι πράγματι τι λαμπερό αγόρι και τι ωραίο παιδί είναι αυτό!» κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!