Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Καινούργιου: “Είναι χυδαίο… μιλάνε για την προσωπική μου ζωή”

Με αφορμή τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Super Κική και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την απόφαση του δεύτερου να κινηθεί νομικά εναντίον της γνωστής youtuber λόγω των αρνητικών σχολίων που έκανε για εκείνον, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να εκφράσει τη δική της άποψη.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο τον τελευταίο καιρό σχολιάζονται οι προσωπικές ζωές και οι προσωπικότητες ανθρώπων της τηλεόρασης, λέγοντας πως πολλές φορές αυτό μπορεί να φτάσει σε σημείο να θες να αφήσεις τη δουλειά σου.

Κατερίνα Καινούργιου: “Είναι χυδαίο…”

«Δυστυχώς, ζούμε σε μια εποχή που είναι σοκαριστικό αυτό που γίνεται. Βγαίνει ο καθένας – για να σχολιάσει τον άλλο επαγγελματικά, έχει δικαίωμα καθένας να λέει ό,τι θέλει – και λέει για την προσωπικότητα, την προσωπική ζωή του άλλου, το πώς νιώθει, τα εσώψυχα. Είναι τόσο χυδαίο αυτό που δεν ξέρω αν αξίζει να μοιράζεις μηνύσεις, ή να μην ασχολείσαι καθόλου.

Αλλά πραγματικά, για εμάς, και βάζω όλους μας που εκτιθέμεθα, για να το διαχειριστεί ένας άνθρωπος, είναι… φτάνεις σε σημείο να λες “θέλω να σταματήσω από τη δουλειά μου”. Μπορεί η δουλειά να είναι κερδοφόρα, μπορεί να εκτίθεμαι και να έχει τη γλύκα, αλλά έχει και όλο αυτό το αρνητικό που δε ξέρεις αν το αντέχει κάθε οργανισμός.

Ειδικά αν υπάρχει μια μεγάλη αδιακρισία. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, και πολλούς άλλους που τον τελευταίο καιρό βάλλονται σε προσωπικό επίπεδο. Καλό θα ήταν λοιπόν, αν εγώ στο παρελθόν έχω κάνει αυτό το λάθος, επαγγελματικά έχω σχολιάσει, προσωπικά δε νομίζω – αν το έχω κάνει είμαι απαράδεκτη επιεικώς – αλλά νομίζω ότι πρέπει να το σκεφτούν όσοι κάνουν τηλεόραση πολύ περισσότερο και να σταματήσει αυτός ο σχολιασμός των προσωπικών ζωών, των προσωπικοτήτων και να μείνουμε στο επαγγελματικό κομμάτι. Γνώμη μου» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!