Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοκάρει ο Αντώνης Σρόιτερ: “Έχω δει τη μούρη μου σε αφίσα που έλεγε “σκοτώστε τους””

Ο Αντώνης Σρόιτερ παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Fay’s Time και στη Μαρία Φραγκάκη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, Αντώνης Σρόιτερ ,μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως θα βρίσκεται στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό και του χρόνου, μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τις κόρες του.

«Και του χρόνου θα είμαι στον Alpha, τώρα για τα υπόλοιπα ρωτήστε το κανάλι. Προκύπτουν κάποια πράγματα παραπάνω γιατί είμαστε σε μια εποχή λίγο περίεργη, μπαίνει πάρα πολύ το διαδίκτυο στην τηλεόραση και η τηλεόραση στο διαδίκτυο. Δεν είμαι χομπίστας σε αυτή τη δουλειά, χομπίστες είναι αυτοί που έχουν λύσει τα οικονομικά τους προβλήματα και δεν είμαι από αυτούς. Αν κάνω κάτι θα το κάνω σοβαρά και επαγγελματικά», είπε αρχικά ο Αντώνης Σρόιτερ.

Όσον αφορά στον ντόρο που προκλήθηκε με τον Γιώργο Νταλάρα, ο Αντώνης Σρόιτερ σχολίασε: «Ο Νταλάρας για εμένα χειρίστηκε το θέμα λάθος στην αρχή, είπε πράγματα τα οποία δεν έπρεπε να πει. Τώρα από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι πρέπει να τον κυνηγάμε από όλη μας την ζωή, να του σπάμε τα νεύρα και να σπάει και αυτός τα δικά μας, νομίζω είναι λίγο άσκοπο. Έχουμε πολύ καλύτερη τηλεόραση σήμερα, απ’ ότι είχαμε πριν από λίγα χρόνια. Δεν χρειάζεται να γκρινιάζουμε για όλα στην Ελλάδα».

Σχετικά με την έκταση που πήρε το θέμα με τον Πάνο Βλάχο και τον Άρη Πορτοσάλτε, ο Αντώνης Σρόιτερ σημείωσε: «Αυτό έχει δύο πτυχές. Η μία είναι ότι η μόδα που βρίζαμε τους δημοσιογράφους για να παίξουμε λίγο αντιδραστικοί, νομίζω έχει περάσει. Αν μου έλεγε κάποιος εμένα ότι θα με δει σε έναν σάκο, θα κοιμόμουν το βράδυ μια χαρά, δεν θα στενοχωριόμουν. Έχω δει τη μούρη μου σε αφίσα στο Κολωνάκι και έγραφε “σκοτώστε τους”. Δεν θα φοβόμουν να ακούσω έναν καλλιτέχνη να λέει και μια χαζομάρα παραπάνω».

«Έχω παρεξηγηθεί και εγώ για δηλώσεις μου, αλλά το θέμα είναι ποιος τις παρεξηγεί. Είχα πει παλιά ότι όταν μεγαλώσουν οι κόρες μου θα τις βάλω σε μοναστήρι για να ησυχάσω και βγήκαν κάποιες καλές κυρίες, φεμινίστριες και είπαν ότι αυτό είναι σεξιστικό. Εκεί προσπαθείς να σκεφτείς “αυτός ο άνθρωπος έχει τον εγκέφαλο να καταλάβει ότι κάνω πλάκα;”. Αν δεν το καταλαβαίνει δεν με αφορά», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας ο Αντώνης Σρόιτερ.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!