Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ηλίας Λογοθέτης:Η πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, η τελευταία συνέντευξη και η σειρά που συμμετείχε

Σε ηλικία 85 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο σπουδαίος Ηλίας Λογοθέτης.

Ο ηθοποιός, Ηλίας Λογοθέτης  πριν από μερικούς μήνες είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση κήλης, η οποία είχε πάει εξαιρετικά καλά. O ηθοποιός μάλιστα τότε, τον Σεπτέμβριο πιο συγκεκριμένα, είχε κάνει και σχετική ανάρτηση στο facebook.

«Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας τον σπουδαίο χειρουργό Κο Θανάση Καραγιάννη ,την σπουδαία αναισθησιολόγο Κα Ουρανία Βρεττού και το καταπληκτικό Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Λευκάδος για την άμεση επέμβαση και την τέλεια έκβαση της εγχείρησης κήλης», είχε γράψει, ο Ηλίας Λογοθέτης  και είχε μοιραστεί μια φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο.

 

logothetis

 

Την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη ο Ηλίας Λογοθέτης  είχε δώσει στο The 2night show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου οπού μεταξύ άλλων είχε εξομολογηθεί ένα απίστευτο περιστατικό.

Ήταν μόλις 2 ετών όταν προσεβλήθη από τύφο. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τόσο, που η οικογένειά του τον θεώρησε νεκρό και ετοίμασε την κηδεία του. Ξύπνησε μέσα στο φέρετρο και το μόνο που θυμάται ήταν να ζητά νερό. Αμέσως μετά ακολούθησε πανηγύρι, όπως λέει, από τους δικούς του ανθρώπους που διαπίστωσαν πως το παιδί ήταν τελικά ζωντανό. «Τύφο νομίζω είχα και μέχρι που μεγάλωσα πολύ, ο Ιταλός γιατρός ερχόταν και με έβλεπε στην Ελλάδα», είχε πει.

Ο τελευταίος του ρόλος πριν ένα χρόνο στη σειρά «Έτερος Εγώ: Νέμεσις»

Ο Ηλίας Λογοθέτης  εμφανίστηκε στο τρίτο επεισόδιο της σειράς «Έτερος Εγώ: Νέμεσις», σε ένα νοσοκομείο συνομιλώντας στο διπλανό κρεβάτι με τον Άλκη Μασάτο, τον οποίο υποδύθηκε ο Δημήτρης Καπετανάκος. Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς, «το παρελθόν επέστρεψε». Η Δανάη (Κόρα Καρβούνη) επισκέφθηκε τον Λαΐνη (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης), ο οποίος είχε επιστρέψει πλέον στα διδακτικά του καθήκοντα, αποκαλύπτοντάς του τα σχέδιά της σε σχέση με την υπόθεση του «Έτερος Εγώ». Η Αθηνά (Μαριάννα Τουμασάτου) έλυσε την υπόθεση της 18χρονης Μελίνας. Ο Μασάτος (Δημήτρης Καπετανάκος) ήταν στο νοσοκομείο μετά την επίθεση του Βανόρτα (Τάσος Νούσιας). Παράλληλα, μια δεύτερη υπόθεση ανθρωποκτονίας προέκυψε, ενώ η αστυνομία ασχολούταν με την έκρηξη στο γραφείο τελετών.

Μαρία Ζαχαρή: Η ηθοποιός σύζυγός του

«Η Μαρία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου. Τη γνώρισα όταν ήταν πρωτοετής στο Πολυτεχνείο, ήταν 17,5 χρονών. Έπαιξε το ρόλο της προστασίας της αξιοπρέπειάς μου», είχε πει για τη γυναίκα της ζωής του, ο Ηλίας Λογοθέτης 

Η Μαρία Ζαχαρή είναι ηθοποιός και απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνων. Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους Έλληνες ηθοποιούς και σκηνοθέτες, όπως ο Γιώργος Σεβαστίκογλου, ο Σπύρος Ευαγγελάτος, ο Κώστας Μπάκας, ο Τάσος Μπαντής ο Αντώνης Αντύπας κ.ά. Στην τηλεόραση έχει επίσης συνεργαστεί με σημαντικούς σκηνοθέτες όπως ο Τάσος Ψαρράς, ο Κώστας Κουτσομύτης, ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, ο Γιάννης Διαμαντόπουλος κ.ά.

 

201910241123580_0053_ilias_logothetis_maria_zaxari_23102019

 

Αλέξανδρος Λογοθέτης: Ο ηθοποιός γιος του

 

Στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης πριν από περίπου δυο μήνες, ο γιος του αείμνηστου πρωταγωνιστεί είχε μιλήσει με τρυφερά λόγια για εκείνον αποκαλύπτοντας τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια. Τότε που ο Αλέξανδρος Λογοθέτης είχε συναντήσει τον καλό του φίλο, Τάσο Ιορδανίδη στα πλαίσια της εκπομπής «Μπαμπα-δες» της δημόσιας τηλεόρασης.

«Σε αυτή τη φάση, αυτή τη στιγμή που μιλάμε σήμερα, τέλος του 2023, αρχές του 2024, η σχέση μου με τον πατέρα μου είναι καλύτερη από ποτέ άλλοτε. Νιώθω πολύ κοντά του ψυχικά, ίσως έχει να κάνει και με την δική μου προσωπική και δουλειά» είχε σημειώσει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην «Παραλία» της ΕΡΤ.

«Στεναχωριέμαι γιατί απλά γιατί περνάει περιόδους δυσκολίας με την υγεία του τα τελευταία χρόνια. Ξέρεις, μπαινοβγαίνει και αυτό του έχει στοιχίσει στην επαφή του με τον γιο μας. Γιατί έχει λίγο μια φοβία γενικά, μια μικροβιοφοβία, όχι χωρίς λόγο. Είναι εκεί πάντως έστω και εξ αποστάσεως, μιλάει, ρωτάει και είναι ένας άνθρωπος που τώρα τελευταία ανακαλύπτω και γω πράγματα».

«Συγχωρώ και βλέπω τα λάθη τα δικά μου σε σχέση με ένα σύστημα που δεν λειτούργησε ή που θα μπορούσε να είχε λειτουργήσει αν εγώ είχα μεγαλύτερη ωριμότητα. Αυτήν όμως την στιγμή που μιλάμε ψυχικά είμαι πολύ κοντά του» είχε προσθέσει, επίσης, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης σε εκείνη την τηλεοπτική του εμφάνιση στην ΕΡΤ.


Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!