Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αγγελική Ηλιάδη: Η αντίδραση μετά το δημοσίευμα για τον γιο της και την επίσκεψη στο μνήμα του πατέρα του

Την Αγγελική Ηλιάδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και η δημοσιογράφος, Φαίη Φώτου.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συμμετοχή του Σάββα Γκέντσογλου στο Survivor και απάντησε στα δημοσιεύματα που θέλουν τον μεγαλύτερο γιο της, Μπάμπη να επισκέφθηκε το μνήμα του πατέρα του, Μπάμπη Λαζαρίδη.

«Μου είχε γίνει πρόταση για το Survivor, αλλά από τη στιγμή που αποχώρησα από το “I’m a celebrity”, μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να φύγω από τα παιδιά μου ενώ ήδη έλειπα δύο μήνες. Πιστεύω ότι το όλα συμβαίνουν την κατάλληλη στιγμή και πιστεύω ότι και το Survivor θα έρθει την κατάλληλη στιγμή. Τώρα ήταν η ώρα του Σάββα να πάει και να ζήσει αυτή την μοναδική εμπειρία», είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον μεγαλύτερο γιο της, Μπάμπη να επισκέφθηκε το μνήμα του πατέρα του, Μπάμπη Λαζαρίδη, η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε: «Θα μου επιστρέψεις να μην σου απαντήσω για πολύ προσωπικά θέματα και κυρίως για προσωπικά θέματα του γιου μου. Όσον αφορά το παιδί μου είμαι μια μάνα που βγάζω νύχια γιατί θέλω να προστατεύω τα παιδιά μου από τις εκπομπές και τα κανάλια. Στηρίζω και τα δύο μου παιδιά απόλυτα και προσπαθώ να είμαι δίπλα τους όσο περισσότερο γίνεται».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!