Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άρης Καβατζίκης: “Με την Ελένη Μενεγάκη είχαμε φτάσει στο δικαστήριο και…”

Ο Άρης Καβατζίκης θεωρείται ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους δημοσιογράφους του χώρου. Παρότι ασχολείται χρόνια με την τηλεόραση, εκείνος έχει «αδυναμία» στα περιοδικά και τις εφημερίδες, άλλωστε η καριέρα του ξεκίνησε από τα περιοδικά.

Χαρακτηριστική συνεργασία ήταν εκείνη με το περιοδικό «Hello» όπου διετέλεσε διευθυντής από το 2014 έως το 2020. Δυστυχώς όμως εκείνη η περίοδος ήταν η πιο δύσκολη για την δημοσιογραφική του καριέρα, καθώς όπως εκμυστηρεύτηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε μία δικαστική διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη την οποία και έχασε.

«Έχω δηλώσει πως η η χειρότερη περίοδος της ζωής μου ήταν όταν ήμουν διευθυντής στο HELLO. Παρόλα αυτά λατρεύω τα περιοδικά. Χωρίς να φταις και να εμπλέκεσαι, ως διευθυντής ξαφνικά βρίσκεται να ντιλάρεις οικονομικά, διάσημα πρόσωπα. Αυτή η δοσολοψία δεν ήταν του χαρακτήρα μου, οπότε ήταν ζόρι. Δεν υπάρχει πλέον έδαφος για αυτή την κατάσταση, δεν υπάρχει το budget. Το ενδιαφέρον έχει στραφεί αλλού. Την εποχή των paparazzi στην Ελλάδα, υπήρχαν φωτογραφίες που μπορεί να κόστιζαν μέχρι 5.000 ευρώ» ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Με την Ελένη είχαμε φτάσει στο δικαστήριο, όταν ήμουν διευθυντής στο HELLO. Είχαμε δημοσιεύσει φωτογραφίες από κάποια γενέθλια της κόρης της. Ήταν φωτογραφίες παπαράτσι που ήρθαν από πρακτορείο. Οι φωτογραφίες ήταν από μια κλειστή αίθουσα και η Ελένη κινήθηκε νομικά. Διεκδίκησε το δικαίωμά της από τη δημοσίευση των φωτογραφιών σε μια ιδιωτική στιγμή. Νομίζαμε ότι ήταν γενέθλια μέσα σε ξενοδοχείο, δεν το γνωρίζαμε. Το κέρδισε το δικαστήριο» αποκάλυψε στην συνέχεια.

Από το λάθος του όμως έμαθε και αργότερα σκεφτόταν δύο και τρεις φορές πριν δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες.

«Πολλές φορές είχα δίλημμα και πολλές φορές δεν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες στο περιοδικό. Ήταν μια πολύ ταλαντούχα ηθοποιός, με περγαμηνές. Όταν ήρθαν κάποιες φωτογραφίες της παραξενεύτηκα και θεώρησα χρέος μου να την ενημερώσω, μου είπε πως δεν είναι προς δημοσίευση και το σεβάστηκα» δήλωσε χαρακτηριστικά.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!