Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Φαίη Σκορδά για τον Γιώργο Νταλάρα: “Οφείλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα…”

Την έντονη αντίδραση του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους συζητήθηκε ξανά στις τηλεοπτικές εκπομπές, με τη Φαίη Σκορδά να αποκαλύπτει το παρασκήνιο και την off camera συζήτηση του ερμηνευτή με τους ρεπόρτερ.

Όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας

Ειδικότερα, η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως ο Γιώργος Νταλάρας είχε ζητήσει από πριν να μην κάνει δηλώσεις, ωστόσο αγνοήθηκε από τους ρεπόρτερ που τον περίμεναν έξω.

«Για τις αντιδράσεις και το πώς μίλησε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους… Οφείλω τώρα να διευκρινίσω κάποια πράγματα. Είχα και τις αντιδράσεις μου εγώ η ίδια για τον τρόπο που αντιμετώπισε ο Νταλάρας τους δημοσιογράφους. Οφείλω να πω δυο πράγματα και το λέω στους συναδέλφους μου μέσα από την καρδιά μου και να μην περάσει από το μυαλό κανενός ότι είναι αυτό μομφή για το πώς ο καθένας κάνει τη δουλειά του. 

Αλλά δεν είναι δυνατόν εγώ να μην πω ότι κάποια στιγμή ο Γιώργος Νταλάρας καθόταν έξω από την εκδήλωση σε ένα τραπεζάκι μαζί με τους φίλους του. Πήγανε οι δημοσιογράφοι, ένας συγκεκριμένα εκ μέρους όλων των δημοσιογράφων των καναλιών και του ζήτησαν αν στο τέλος της εκδήλωσης θέλει να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις. Αυτός νομίζω είναι ο σωστός τρόπος» είπε η Φαίη Σκορδά στο Fay’s Time. 

«Ο ίδιος απάντησε πως δεν θέλει να μιλήσει και να απαντήσει σε ερωτήσεις μετά, γιατί “εγώ ανήκω σε έναν άλλο κόσμο και εσείς σε έναν άλλο κόσμο”. Άρα λοιπόν δεν είναι έτσι απλό. Οφείλουμε να πούμε ότι ο άνθρωπος πριν τον κυνηγήσουν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι, ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να τον ρωτήσουν. Δε θέλω να την δούμε καθόλου αυτή την αντίδραση. Εμείς πήγαμε να καλύψουμε το ρεπορτάζ, στείλαμε κάμερα. Από τη στιγμή που ο ίδιος αποφάσισε και το είπε ξεκάθαρα πως δε θέλει να απαντήσει, δεν μπορείς να τον κυνηγάς» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!