Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ηλίας Μαμαλάκης: “Όταν έκανε το παιχνίδι ο Άκης Πετρετζίκης ήταν χάλια”

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ο γνωστός και αγαπημένος μάγειρας μίλησε για την αποχή του από την τηλεόραση, αλλά και το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε.

Όσα είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης

«Απουσιάζω από την τηλεόραση από το 2010, δεν είχα σοβαρή πρόταση. Έκανα το τηλεπαιχνίδι “Στην κουζίνα ολοταχώς”. Όταν το έκανε ο Άκης Πετρετζίκης ήταν χάλια, δεν είχε τον αέρα του παιχνιδιού. Σε αυτό που κάνει τώρα είναι πολύ καλός. Έχει τύχει να φύγω απογοητευμένος από εστιατόριο, μας έβγαλαν ωμό χταπόδι και ο σεφ ήταν φίλος μου», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης είπε στη συνέχεια: «Αντιμετώπισα για έναν χρόνο πρόβλημα με την υγεία μου, μπήκα 4 φορές στο νοσοκομείο. Νοσηλεύτηκα στην εντατική στην Κύπρο, η εμπειρία αυτή για την ψυχολογία μου ήταν τραγική. Τον Νοέμβριο του περασμένου χρόνου έπαθα μία τραγική γαστρορραγία, έχασα 14 κιλά μέσα σε ένα μήνα. Τώρα κάνω γυμναστική 3 με 4 φορές την εβδομάδα για να δυναμώσω, πάω όλο και καλύτερα. Φοβήθηκα, δεν είμαι δειλός άλλα δεν είμαι και άφοβος, η παρέα μου ήταν ένα ταβάνι».

Κλείνοντας, ο Ηλίας Μαμαλάκης ανέφερε: «Όταν είσαι ξαπλωμένος και δεν αισθάνεσαι καλά δεν θα θυμηθείς τις ωραίες στιγμές, θα θυμηθείς τους ανθρώπους που έχεις χάσει και αυτό σου χαλάει την ψυχολογία. Από τις «Χρυσές συνταγές» έχω πολύ ωραία ανάμνηση, δεν τις πληρωθήκαμε ποτέ, άλλα δεν μας πείραζε όμως».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!