Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

To ontime24.gr στην παρουσίαση του νέου άλμπουμ του Κότσιρα: “Αυτός είναι ο δίσκος της ζωής μου”

Στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η παρουσίαση δίσκου του νέου άλμπουμ του Γιάννη Κότσιρα με τίτλο «Παράθυρο στο άπειρο», σε μουσική Μανόλη Ανδρουλιδάκη και στίχους Άλκη Αλκαίου.

Συγκεκριμένα στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος, στις μια το μεσημέρι,  πλήθος κόσμου, από το δημοσιογραφικό, όσο και από τον καλλιτεχνικό χώρο, υποδέχθηκαν ο Γιάννης Κότσιρας (συνοδευόταν από την σύζυγο του και τα παιδιά του), οι συνεργάτες του, αλλά και πρόσωπα της Minos EMI και το ontime.gr ήταν εκεί.

Ανάμεσα στα διάσημα πρόσωπα που παρευρέθηκαν ήταν φίλοι και συνάδελφοι του Γιάννη Κότσιρα, όπως ο Γιώργος Νταλάρας και η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Γιάννης Κότσιρας μαζί με τον συνθέτη Μανόλη Ανδρουλιδάκη αποκάλυψαν την ιστορία, πίσω από την δημιουργία του νέου άλμπουμ με τον τραγουδιστή να αναφέρει πως είναι «ο δίσκος της ζωής του».

Στην συνέχεια, όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τα νέα τραγούδια του Γιάννη Κότσιρα, τόσο ηχιτικά, όσο και οπτικοποιημένα, μέσα από ένα βίντεο που προβλήθηκε.

Με τον δημοσιογράφο του media.gr Τσακίρη Κωνσταντίνο

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!