Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιάννης Ράμος: “Σίγησε” η φωνή του Big Brother – Τι λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας για τις συνθήκες θανάτου του ξαδέλφου της Έλενας Παπαρίζου;

Όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός Γιάννης Ράμος «έσβησε» σε ηλικία 47 ετών. Ήταν η χαρακτηριστική φωνή του Big Brother, ξάδελφος της Έλενας Παπαρίζου.

Ο θάνατός του έγινε γνωστός με τη συγκινητική ανάρτηση του αδελφού της δημοφιλούς τραγουδίστριας Ντίνου Παπαρίζου, ο οποίος τον αποχαιρέτησε με μια φωτογραφία στην οποία έγραψε «Άγγελέ μου, καλό ταξίδι».

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Στην ανάρτηση για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής προχώρησε και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας. «Ο Γιάννης Ράμος ήταν «στέλεχος του θεάτρου επί Κολωνώ και τις ομάδας Νάμα της Ελένης Σκότη, γεννημένος το 1977» προσθέτοντας ότι «στη μνήμη του το θέατρο επί Κολωνό ενισχύει το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών και όσοι φίλοι θέλουν μπορούν να κάνουν το ίδιο».

Σε ένα νέο post για τον Γιάννη Ράμο, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Ράμος ήταν «βασανισμένος από μια σκληρή αρρώστια τα δύο τελευταία χρόνια κατάφερε να τη νικήσει τον Δεκέμβριο αλλά η γρίπη βρήκε εξαντλημένο τον οργανισμό του και τον εξόντωσε».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!