Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πέγκυ Ζήνα: “Πρέπει να μεγαλώσω την κόρη μου ως δυνατή τύπισσα, να μπορεί να αντιμετωπίζει τα τέρατα”

Την Πέγκυ Ζήνα υποδέχθηκε η Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην σχέση που αναπτύσσει μέρα με την ημέρα με την κορούλα της, Ηλέκτρα και τους κοινωνικούς κινδύνους που φοβάται για εκείνη.

Πιο συγκεκριμένα, η Πέγκυ Ζήνα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με φοβίζει για την κόρη μου η κοινωνία, όπως έχει γίνει σήμερα, επειδή δεν έχει καμία σχέση με την δική μου εφηβεία. Η επιρροή στα μικρά παιδιά των social media όσον αφορά τα πρότυπα που προβάλλουν προς τα έξω. Αυτή η τέλεια, ψεύτικη εικόνα που κρύβει πολλά και όχι μόνο δυο ρυτίδες και δυο ελαττώματα. Κρύβει δυστυχία. Τα περισσότερα χαμόγελα είναι ψεύτικα».

«Φοβάμαι για την κοινωνία που μεγαλώνει η Ηλέκτρα γιατί δεν είμαι και από τις μαμάδες που θα τις λέω συνέχεια «μην ακούς τραπ τραγούδια που βρίζουν και υποτιμούν τη γυναίκα». Γιατί είναι μόδα της εποχής. Το μόνο που προσπαθώ σαν μαμά είναι να την δυναμώσω και όχι να την πείσω ότι δεν υπάρχουν τέρατα στην κοινωνία μας. Είναι γεμάτη από τέρατα η κοινωνία μας και όχι η νύχτα, είναι μεγάλος μύθος αυτός. Όλο το 24ωρο είναι γεμάτο με τέρατα και κινδύνους. Οπότε εγώ πρέπει να την μεγαλώσω ως μια πολύ δυνατή τύπισσα που να μπορεί να αντιμετωπίζει τα τέρατα». »

«Εμένα μπορεί να μου έλειπε η μαμά, επειδή δούλευαν τότε 7 ημέρες την εβδομάδα. Εγώ όμως έκανα παιδί στην εποχή που δουλεύαμε με τον Δημήτρη Μητροπάνο που είχε γίνει ήδη η νύχτα δύο μέρες με την κρίση. Οπότε το να λείπεις δυο βράδια από το παιδί σου, δεν είναι κάτι» συμπλήρωσε, επίσης, η Πέγκυ Ζήνα στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

Μία πρόσφατη δήλωσή της, σχετικά με το τι θεωρεί παρακμή, σχολίασε η Πέγκυ Ζήνα στην εκπομπή «Καλύτερα σε γίνεται», όπου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (24/2).

Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, παρακμή είναι: «Να έχεις µια συµπεριφορά στη σκηνή η οποία να έχει ελάχιστα ρούχα, να µην έχεις πολύ καλή φωνή και ως προσωπικότητα να επιτρέπεις στον κόσµο, µεθυσµένο, να σου φέρεται όπως να ’ναι».

Αυτή τη δήλωση ζήτησε η Ναταλία Γερμανού να σχολιάσει η Πέγκυ Ζήνα.

«Δεν την έχω αποφύγει αυτήν την εικόνα. Δεν έχω κανέναν πρόβλημα με τις τραγουδίστριες που φοράνε λίγα ρούχα», τόνισε.

«Το να φορέσει η JLo ένα κορμάκι και να βγει σε ένα στάδιο με 100.000 ανθρώπους και να την αποθεώσουν και να χορεύει καλύτερα από τις χορεύτριες, δεν είναι το ίδιο με μια πίστα μπουζουκιών, με λουλούδια κάτω. Αυτό κάνει σαν εικόνα παρακμιακή», ξεκαθάρισε και συνέχισε:

«Την έχω υποστεί αυτή την εικόνα, ίσως και να έχω ακούσει 1-2 στυλίστες που μου είπαν “δεν θες να βγεις θελκτική;”. Η αθώα μου όψη όμως και η καλή μου φωνή, έφερνε ισορροπία. Μια τραγουδίστρια που δεν έχει καλή φωνή, αν εμφανιστεί με λίγα ρούχα, δεν δίνει δικαιίωμα σε έναν άνθρωπου που έχει πιει; Ο σεβασμός δεν επιβάλλεται, τον προκαλείς. Ακόμα και σε έναν άνθρωπο που έχει πιει. Εμένα δεν με έχουν προσβάλλει, δεν μου έχουν φερθεί ανάρμοστα. Με την υποψία ότι κάποιος πάει να φερθεί έτσι, αποκτώ το μάτι του καρχαρία» .




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!