Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη στην Καινούργιου: “Η ποινή με πείσμωσε και είπα “πάμε στην Ντόχα για το χρυσό””

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Super Kατερίνα μετά τη σπουδαία νίκη της και το χρυσό στην Ντόχα.

«Αρκούν μερικά δευτερόλεπτα για να γίνει ένα όνειρο ή να χαθεί ένα όνειρο.

Εγώ πίστευα ότι μπορούσα να φέρω χρυσό μετάλλιο και την προηγούμενη χρονιά. Το έλεγα στους ανθρώπους της ομοσπονδίας. Η προετοιμασία ήταν πολύ ελλιπής, φέραμε όμως 4η θέση στον κόσμο επειδή πήρα μια ποινή. Αν δεν είχα πάρει αυτή την ποινή και ερχόμουν δεύτερη μπορεί να μην συνέχιζα. Μετά την ποινή πείσμωσα πάρα πολύ και είπα στην προπονήτριά μου “φύγαμε για την Ντόχα, πάμε να πάρουμε το χρυσό”. Το δούλευα πάρα πολύ μέσα μου. Ανυπομονούσα να έρθει ο αγώνας. Σίγουρα υπήρξε απίστευτο άγχος που καλείσαι να διαχειριστείς. Αυτό που σκεφτόμουν όμως είναι ότι έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και έλεγα ότι “το έχω, είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου”. Όταν είδα στον πίνακα ότι ήμουν πρώτη ξέσπασα σε κλάματα.

«Το δικό μου άθλημα δυστυχώς έχει κριτές. Έλεγα ότι δεν θα κατάφερω ποτέ να φέρω παγκόσμιο μετάλλιο γιατί είμαι Ελληνίδα. Πριν αλλάξουν οι κανονισμοί έφερα ένα πανευρωπαϊκό.

Όταν πήρα τα δύο χάλκινα το 2022, στο πανευρωπαϊκό ήμουν 4η και το θεώρησα άδικο. Δεν ήθελα να φύγω από το άθλημα και να έχω γλυκόπικρη γεύση. Αν δεν το πετύχαινα δεν υπήρχε περίπτωση να το ξανακάνω».

«Ο σύντροφός μου ήταν ο πρώτος άνθρωπος που επικοινώνησα. Ήταν ποδοσφαιριστής, τώρα έχει σταματήσει. Το πίστευε και το ήθελε πάρα πολύ και αυτός. Συζούμε. Έχει κάνει πάρα πολλή υπομονή. Κάποιες φορές είναι στα όρια αλλά όταν βλέπει το αποτέλεσμα αισθάνομαι ότι και αυτός έχει τα ίδια συναισθήματα με μένα» ανέφερε, η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

«Έχω βιώσει αθέμιτο ανταγωνισμό»
«Στον αθλητισμό κάποιες φορές ο ανταγωνισμός είναι και αθέμιτος, το έχω βιώσει, χωρίς να θέλω να το προσωποποιήδω. Με έχουν κάνει να αισθανθώ αδικία σε ό,τι αφορά την προσωπικότητά μου και τις αρχές που πρεσβεύω. Αλλά δεν με απασχολεί τι θα πει ο καθένας. Αυτοί που είναι σημαντικοί για εμένα ξέρουν ποια είναι η Ευαγγελία.

Ανά διαστήματα έχω θυσιάσει αρκετά πράγματα για τον πρωταθλητισμό. Όταν ήμουν μαθήτρια αναγκαζόμουν να καλύψω τις ώρες με ιδιαίτερα μαθήματα. Ισχύει για 12ωρες προπονήσεις. Στα 29 μου είμαι σε μια πισίνα από τις 8 μέχρι τις 5 και μετά κάνω τις θεραπείες μου. Αυτό που έχανα ήταν σίγουρα οι βόλτες», είπε η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

«Έκανα καλά που πήγα στο Νomads γιατί…»
Αναφερόμενη στη συμμετοχή της η Ευαγγελία Πλατανιώτη στο ριάλιτι Nomads είπε:

«Στο Νοmads σίγουρα τα λεφτά ήταν καλά, ήθελα να δω πώς ήταν ένα τέτοιο παιχνίδι. Πλέον λέω ότι έκανα και καλά που πήγα γιατί από εκεί με έμαθαν πιο πολύ οι χορηγοί και ο κόσμος και έτσι είχα τις πρώτες μου συνεργασίες και τους πρώτους χορηγούς και με βοήθησε σαν αθλήτρια».

«Τα μετάλλια τα έχω βάλει στο σαλόνι και οι γονείς μου με παίρνουν κάθε μέρα να τα βάλω σε ένα πιο safe σημείο, εγώ όμως θέλω να τα βλέπω!».

Όσο για τους επόμενους στόχους της η Ευαγγελία Πλατανιώτη είπε:

«Ο μεγάλος μου στόχος είναι να κατακτήσουμε ένα ολυμπιακό μετάλλιο, είναι όνειρο για κάθε μεγάλο αθλητή. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κάνουμε μια καλή εμφάνιση».

Στο τέλος αποκάλυψε πώς οι αθλήτριες καταφέρουν να έχουν αυτή την «ακούνητη» εμφάνιση στην πισίνα. «Βάζουμε μαγειρικό ζελέ για να μην κουνιέται τίποτα στα μαλλιά μας» είπε, η Ευαγγελία Πλατανιώτη.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!