Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελένη Γερασιμίδου: “Όταν μου τηλεφωνούν από τις εκπομπές, ξέρω ότι έχει γίνει κάτι ασήμαντο για την κοινωνία”

Η Ελένη Γερασιμίδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και τον Χρήστο Λυσσέα. Η ηθοποιός μίλησε για τον σύζυγό της, τους δημοσιογράφους, τον Γιώργο Νταλάρα, τον Πάνο Βλάχο και τις πρωινές εκπομπές.

Όσα είπε η Ελένη Γερασιμίδου

«Δεν υπάρχει μυστικό στον επιτυχημένο γάμο. Εμείς σκοτωνόμαστε, αλλά υπάρχει αγάπη. Πολλά δεν μπορώ στον σύζυγό μου, αλλά θαυμάζω την πολυπραγμοσύνη του. Γράφει πάρα πολύ ωραίους στίχους, σε αυτό του κρατάω κακία, γιατί θα μπορούσε να έχει βγάλει λεφτά όταν η δισκογραφία ήταν στο φόρτε», είπε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου.

Η Ελένη Γερασιμίδου είπε στη συνέχεια: «Οι δημοσιογράφοι κάνετε πολύ θόρυβο για το τίποτα. Ο Γιώργος Νταλάρας πήγε να δώσει μια συνέντευξη για τον Τσιτσάνη. Δεν μπορείς να πηγαίνεις με το ματσούκι και μετά να το κάνεις θέμα. Επίσης, τι είναι αυτό το ξεκατίνιασμα που κάνετε οι εκπομπές μεταξύ σας; Ο Νταλάρας δεν είναι η πρώτη μου επιλογή, αλλά τον σέβομαι πολύ. Τα πάνελ είναι κριτές των πάντων. Η Φαίη είναι ευγενικό πλάσμα και δεν συμμετέχει σε αυτά. Θα πω “κοιτάξτε τα δικά σας χάλια” και ας γίνει πάλι θέμα».

Κλείνοντας, η Ελένη Γερασιμίδου ανέφερε: «Όταν μου τηλεφωνούν από τις εκπομπές, ξέρω ότι έχει γίνει κάτι ασήμαντο για την κοινωνία. Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός που θριαμβεύει. Δεν θα μας πει κανένας τι είναι αστείο και τι δεν είναι αστείο. Τα αφεντικά έχουν πει στα κορίτσια που κάνουν τα πρωινά να μαλώνουν μεταξύ τους».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!