Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Δανάη Μπάρκα σε δείπνο με φίλους και… τον Φίλιππο Τσαγκρίδη – Δείτε τις φωτογραφίες

Στο εστιατόριο του Φίλιππου Τσαγκρίδη, του πρώην συντρόφου της Κατερίνας Καινούργιου δείπνησε το βράδυ της Πέμπτης (22/2) η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια του MEGA και ο γνωστός επιχειρηματίας φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις, αφού πρόσφατα είχαν πραγματοποιήσει και κοινή έξοδο σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Πριν από λίγους μήνες, η Δανάη Μπάρκα είχε υποδεχθεί τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στο πάρτι των γενεθλίων της, ενώ στη συνέχεια έκαναν από κοινού μία ακόμη νυχτερινή έξοδο, όπου τους εντόπισαν οι κάμερες των παπαράτσι.

Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν τότε λόγο για ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσα στους δύο, κάτι που το στενό περιβάλλον του επιχειρηματία διέψευσε.

Η Δανάη Μπάρκα σε δείπνο με φίλους και… τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η Δανάη Μπάρκα έφτασε στο εστιατόριο του Φίλιππου Τσαγκρίδη λίγο πριν τις 22:00 και δείπνησε εμφανώς ευδιάθετη μαζί με την παρέα της. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ και της φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE, λίγο μετά τις 23:00 η Δανάη Μπάρκα βγήκε για λίγο από το μαγαζί. Τότε, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης την πλησίασε και χαμογελαστός, αντάλλαξε μερικά λόγια μαζί της.

Λίγα λεπτά μετά, ο επιχειρηματίας μπήκε και πάλι στο εσωτερικό του μαγαζιού, και στη συνέχεια ακολούθησε και η Δανάη Μπάρκα που επέστρεψε στην παρέα της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!