Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ξέσπασε Ελληνίδα ηθοποιός για τον Παντελίδη:«Τον εξευτέλισαν…»!

 

Οι διαστάσεις που έχει πάρει ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη όλον αυτό τον καιρό έχουν φέρει την ηθοποιό στα όριά της, καθως θεωρεί πως έχει γίνει βορά στα media.

«Κάποτε όταν χανόταν ένας διάσημος – ας πούμε η ήρωας κλπ – δεν υπήρχε η τηλεόραση να το εξευτελίσει κατά κάποιο τρόπο. Ο θάνατος δεν είναι για να τον χρησιμοποιείς ώστε να κάνεις νούμερα. Αλλά εντάξει είναι ένα γεγονός που δεν μπορείς να το αποφύγεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έφη Παπαθεοδώρου στο ΑΡΤ 90,6 FM και τόνισε πως κανείς δεν μπορεί να νιώσει τον πόνο που βιώνει η οικογένειά του, κάτι που πρέπει να γίνει απόλυτα σεβαστό από όλους.

Ωστόσο δεν έκρυψε πως παρότι δεν γνώριζε τον αδικοχαμένο τραγουδιστή, δεν αμφισβητεί την αξία του ως καλλιτέχνη. «Εγώ τον Παντελή Παντελίδη δεν τον ήξερα, γιατί δεν παρακολουθώ μουσική αυτού του είδους. Όχι ότι την περιφρονώ, απλά δεν τυχαίνει. Είναι άλλα τα ακούσματα μου, άλλα απ ότι φαίνεται πρέπει να ήταν λατρεμένος του κόσμου και για να είναι λατρεμένος πρέπει να είχε ανταπόκριση αυτό που έκανε στην ψυχή των ανθρώπων», δηλώνει.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!