Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Φαίη Σκορδά για τον Νίκο Αναδιώτη: “Ήταν ένα ατυχές και προσβλητικό παράδειγμα, δεν είναι επιλογή”

Τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Αναδιώτης με αφορμή το νομοσχέδια για τα ομόφυλα ζευγάρια, σχολίασε η Φαίη Σκορδά με την πρωινή παρέα του ΣΚΑΪ στο Fay’s Time

Όσα είπε η Φαίη Σκορδά 

«Ένας γονέας οφείλει να δέχεται τα παιδιά του με οποιαδήποτε επιλογή. Δεν θα πάψω να τα αγαπάω αν αύριο κάνουν μια ληστεία… Το αν θα το δεχθώ ή θα το συμφωνήσω, φυσικά θα με βρει αντίθετο και σε άλλα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναδιώτης.

Μετά την προβολή των δηλώσεών του, η Φαίη Σκορδά διαφώνησε, επισημαίνοντας: «Ήταν ένα ατυχές – προσβλητικό παράδειγμα. Είναι σαν το έγκλημα και το κακό να είναι ίσον με την ομοφυλοφιλία. Επίσης, δεν είναι επιλογή, δεν είναι προσανατολισμός», είπε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Ποιον ενδιαφέρει εάν συμφωνήσει ο γονιός με την επιλογή του παιδιού του; Είναι όλο λάθος, απ’ όπου κι αν το δεις», σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. 

Η Φαίη Σκορδά πρόσθεσε: «Ο δημόσιος διάλογος για εμένα γίνεται σε αυτό το επίπεδο – άσχετα με το νομοσχέδιο – γιατί θα πρέπει να μην αισθάνονται ντροπή ή ότι κάτι κακό συμβαίνει. Θα πρέπει οι γονείς σε μια κλειστή κοινωνία  να μην αισθάνονται άσχημα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!