Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σπύρος Μπιμπίλας: “Αν σοκάρει ο αριθμός 25…”

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για την ερωτική του ζωή, αποκαλύπτοντας τον αριθμό των συντρόφων που είχε. Πράγμα που ξεσήκωσε αντιδράσεις. 

Ο βουλευτής απάντησε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια που σχολίασε με τον δικό του τρόπο τη συνέντευξη του Προέδρου του ΣΕΗ στον Γιώργο Λιάγκα.

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Δεν απαντάω σε οτιδήποτε λέει ο κ. Κούγιας για μένα. Ο Αλέξης Κούγιας είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει. Υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει ερωτευτεί στη ζωή του; Μπορεί και να υπάρχει, εγώ έχω ερωτευτεί πάντως. Τα προσωπικά μου τα έχω κρατήσει 68 χρόνια μέσα μου. Δεν μετανιώνω. Ο Σπαλιάρας μίλησε για κάτι χιλιάδες, εγώ είπα αυτό που συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Τώρα αν σοκάρεται κάποιος με το 25, τι να πω, δεν θα το κάνω σήριαλ» απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Αλέξης Κούγιας είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Άκουσα αυτό το σοκαριστικό που είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον Γιώργο Λιάγκα. Έχει χάσει το μέτρημα με πόσους άντρες έχει πάει και συγχρόνως αυτό το γελοίο πρόσωπο -γιατί μόνο έτσι μπορώ να τον χαρακτηρίσω- είναι και βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!