Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιούλη Τσαγκαράκη για Πάνο Νάτση: “Ήταν ένας πολύ ωραίος συνεργάτης, έχω μια πολύ όμορφη ιστορία μαζί του”

Η ηθοποιός Γιούλη Τσαγκαράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Αναφερόμενη, η Γιούλη Τσαγκαράκη  στη συμμετοχή της στη σειρά «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, η Γιούλη Τσαγκαράκη  μίλησε για την απώλεια του Πάνου Νάτση ο οποίος συμμετείχε στην ίδια σειρά, λίγους μήνες πριν χάσει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

«Τον Πάνο δεν τον ήξερα, τον γνώρισα στα γυρίσματα. Ήταν ένας πολύ ωραίος συνεργάτης και μάλιστα έχω μια πολύ όμορφη ιστορία με τον Πάνο. Ήταν το γύρισμα, που είμαι μέσα στο αυτοκίνητο και κουτσομπολεύω μετά το γάμο και λέω αυτόν τον μονόλογο για όλες αυτές που συνάντησα στο γάμο.

Εκεί είχα κολλήσει με τα λόγια. Ήμασταν στις Σέρρες, ξεκινούσε το αυτοκίνητο που ήταν η κάμερα μπροστά να κάνουμε ένα κύκλο στο τετράγωνο και ξαναερχόμασταν στην έναρξη, για να κάνουμε αυτόν τον κύκλο, να γίνει το γύρισμα. Εκεί κολλούσα συνέχεια.

Ο Πάνος καθόταν δίπλα μου, είχε ανοικτό το κινητό του με το κείμενο και είχε το νού του και έβλεπε που έχω κολλήσει και μου έλεγε “πες το, πες το, πάμε ξανά, ξανά” και ξαναερχόμασταν στην αρχή, για να πω τα λόγια μου. Με βοήθησε πάρα πολύ, μου συμπεριφέρθηκε πολύ συναδελφικά», είπε αρχικά η Γιούλη Τσαγκαράκη.

Η Γιούλη Τσαγκαράκη  πρόσθεσε: «Ήταν πολύ συνεργάσιμος, ευχάριστος… Και ευτυχώς είναι στο Netflix, για να τον δει ο κόσμος. Τελειώσαμε τα γυρίσματα Δεκέμβριο και ο Πάνος έφυγε 29 Ιανουαρίου. Δεν ξέρω αν πρόλαβε να δει κάποια πράγματα στο μοντάζ. Εύχομαι να πρόλαβε να δει κάτι», είπε η Γιούλη Τσαγκαράκη  στην εκπομπή «Ελένη».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!