Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

H Φαίη Σκορδά για τις δηλώσεις Τσαφούλια: “Για μένα είναι ύβρις να αναφέρουμε για κάτι άλλο το θέμα με το δυστύχημα στα Τέμπη”

Η Φαίη Σκορδά, με αφορμή το βίντεο με τη δήλωση του Σωτήρη Τσαφούλια για τον Πάνο Βλάχο και το θέμα των Τεμπών, θέλησε να τοποθετηθεί εκφράζοντας τη διαφωνία της. 

Όσα είπε η Φαίη Σκορδά

«Δεν θεωρώ τίποτα τυχαίο. Πιστεύω πως ο λόγος που έγινε όλο αυτό με τον Πάνο Βλάχο είναι για να τραβηχτεί η προσοχή μας από την υπόθεση των Τεμπών», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Σωτήρης Τσαφούλιας για τους στίχους του Πάνου Βλάχου που προκάλεσαν αντιδράσεις.

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Για μένα είναι ύβρις τώρα να αναφέρουμε για κάτι άλλο το συγκεκριμένο θέμα με το δυστύχημα στα Τέμπη. Δεν υπάρχει σωστή αναλογία προβολής, από τις εκπομπές, των δηλώσεων αυτών και του θέματος αυτού, συγκριτικά με το ότι ασχολούμαστε με έναν στίχο του Πάνου Βλάχου, που προϋπήρχε έναν χρόνο και εν τέλει άλλαξε κιόλας».

«Πόσο μάλλον δημοσίως, άνθρωποι οι οποίοι έχουν την πολιτική εξουσία, δημόσια έχουν τοποθετηθεί και δεν έχουν πει τίποτα», πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!