Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Γιώργος Λιάγκας για τον Σωτήρη Τσαφούλια: “Όλο αυτό που ακούγεται είναι μεγάλη μπαρούφα”

Ο Γιώργος Λιάγκας από τον αέρα της εκπομπής του Πρωινό θέλησε να σχολιάσει τα όσα είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας για τον Πάνο Βλάχο. Όπως είπε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 πως η άποψή του είναι λάθος και «όλο αυτό που ακούγεται είναι μία μεγάλη μπαρούφα».

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Επειδή εγώ τον εκτιμώ τον Τσαφούλια, και συμφωνώ σε πάρα πολλές από τις απόψεις του, θεωρώ ότι είναι λάθος η άποψή του. Όλο αυτό που ακούγεται είναι μεγάλη μπαρούφα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στη δική μας εκπομπή.

Κι εγώ είμαι τυχερός που είμαι στον ΑΝΤ1 τα περισσότερα χρόνια της καριέρας μου, έχει να κάνει με το ότι και ο αείμνηστος πατέρας Κυριακού -γιατί αυτός μας πήρε με τη Φαίη εδώ- και ο γιος του που έχει αναλάβει τα ηνία ουδέποτε έχει σηκώσει είτε άμεσα, είτε έμμεσα μέσω διευθυντικού στελέχους να μας πεις «πες το ένα, πες το άλλο». Είμαι πολύ τυχερός που είμαι σε αυτό το περιβάλλον. Και βλέπετε έναν άνθρωπο που δεν κρατιέται και δεν έχω όριο.

Επίσης, είναι καλό που τις μισές μέρες με χαρακτηρίζετε ακραίο Νεοδημοκράτη και τις άλλες μισές Πασόκο και Συριζαίο και με βρίζετε. Κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ γιατί αφού με βρίζετε, κάτι καλό μάλλον κάνω. Το πρόβλημα είναι γι’ αυτούς που τους βρίζουν οι μισοί. Άρα είναι πολύ κουτό να λένε ότι ξαφνικά πέφτει το θέμα των Τεμπών. Σε ό,τι αφορά εμάς, δεν υπήρχε εκπομπή που να το σήκωσε πιο πολύ από τους άλλους… Κι εγώ τάχθηκα με τον Πάνο Βλάχο».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!