Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Θεοχάρης Ιωαννίδης αποκαλύπτει για τον άγνωστο γάμο του: “Δεν μετανιώνω για τίποτα, εκτός από κακές φωτογραφίες”

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, αναφερόμενος και στον άγνωστο γάμο του. 

Όσα είπε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης

«Δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός, νιώθω ασφάλεια με την ιδιότητα που έχω ως ηθοποιός. Κοίταζα τα νούμερα τηλεθέασης όταν ξεκίνησα την εκπομπή. Από καλεσμένους που με εντυπωσίασαν θετικά ήταν η Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Γιάννης Μπέζος και η Ελίνα Παπίλα», είπε αρχικά ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Για τα παιδικά του χρόνια: «Από μωρό παιδί αγαπάω τη θάλασσα, μικρός ήμουν κολυμβητής. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Γερμάνια και περίμενα κάθε καλοκαίρι να πάω σε θάλασσες. Κάνω γυμνισμό από μικρός με τους γονείς μου και μέχρι σήμερα συνεχίζω να κάνω. Από μικρός ήμουν ατίθασος. Βίωνα πάντα έντονα τους έρωτες στην ζωή μου και έκανα πράγματα ατίθασα και απερίσκεπτα», αποκάλυψε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Για τον άγνωστο γάμο του: «Πριν κάποια χρονιά είχα παντρευτεί για πολύ λίγο διάστημα, το ήθελα και δεν μετάνιωσα που το έκανα. Δεν μετανιώνω για τίποτα έκτος από κακές φωτογραφίες. Με ενδιαφέρει η πατρότητα άλλα δεν νιώθω έτοιμος να μεγαλώσω ένα πλάσμα. Ως σύντροφος είμαι δοτικός άλλα και δύσκολος. Το ψέμα μπορεί να με οδηγήσει στον χωρισμό», είπε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!