Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σίσσυ Χρηστίδου: “Δεν παντρεύτηκα σκεπτόμενη ότι θα διαλυθεί ο γάμος μου, η ζωή με έφερε εκεί”

Με αφορμή την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε το πρωί του Σαββάτου 17/2 με τον πατέρα Σεραφείμ και προσπάθησε να καταλάβει τον λόγο για τον οποίο η εκκλησία έχει αρνητική στάση απέναντι σε αυτό. Μάλιστα, η παρουσιάστρια μέσα σε όλα έκανε και μια αναφορά στην προσωπική της ζωή προκειμένου να καταλάβει καλύτερα τι θέση της εκκλησίας.

«Έχουμε ακούσει την αγάπη μέσα στην κοινωνία να κυκλοφορεί σε στόματα, σε θρανία, γραμμένη παντού. Την ώρα όμως που η αγάπη έρχεται να γίνει θυσία, να γίνει καταπάτηση του “εγώ” τότε πάμε στον δικηγόρο για διαζύγιο. Το πρόβλημα είναι κάπου αλλού, έχουμε έλλειψη αγάπης… Το νομοσχέδιο ήρθε, τελείωσε, το πρόβλημα είναι γενικότερο. Το θέμα είναι, τι είναι αυτό που θέλουμε. Θέλουμε ένα παιδί να το τραβάμε από το χέρι στην παιδική χαρά; Ωραία, μπορεί να το βρούμε. Θέλουμε ένα παιδί με ειδικά προτερήματα, και έχουμε τόση αγάπη που θα το πάρουμε είτε ομοφυλόφιλοι είτε ετεροφυλόφιλοι; Εκεί τι γίνεται;» ανέφερε σε κάποιο σημείο εκείνος.

Τότε, τον λόγο πήρε η παρουσιάστρια που προκειμένου να καταλάβει τη θέση της εκκλησίας, χρησιμοποίησε το δικό της παράδειγμα με αφορμή το διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

«Αναρωτιέμαι αν αυτή η θέση, η δική μας, δεν αφορά και όλους εμάς; Εμένα ας πούμε, που είμαι μια διαζευγμένη μητέρα. Δεν οραματίστηκα αυτό για τη ζωή μου. Δεν παντρεύτηκα σκεπτόμενη ότι θα διαλυθεί ο γάμος μου, ότι θα μείνω μια δυο παιδιά και όλο αυτό θα πρέπει να το αντιμετωπίσω. Δε πέρασε αυτό από το μυαλό μου όταν έκανα οικογένεια. Φαντάζομαι όλες οι γυναίκες που έχουν βρεθεί σε αυτή τη θέση. Με έφερε εκεί η ζωή, Δεν ήταν εύκολο, αλλά συνέβη. Αυτό για τη δική μου οικογένεια σημαίνει κάτι; Μειονεκτεί σε κάτι η δική μου οικογένεια; Ρωτάω εσείς σαν πατέρας πως με αποδέχεστε;» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!