Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ξέσπασε ο Στάθης Αγγελόπουλος: “Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα από το να ασχολούμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ με τους γκέι”

Ο Στάθης Αγγελόπουλος έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την περιπέτεια που περνάει με την υγεία της η Ζωζώ Σαπουντζάκη, αλλά και για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» κι αρχικά, δήλωσε: «Ξαφνιάστηκα, διότι είδα στη σκηνή μια Ζωζώ Σαπουντζάκη πάρα πολύ όμορφη και πολύ δυναμική, οπότε δεν περίμενα μια τέτοια εξέλιξη. Όταν κάναμε πρόβα, αυτό που είχα παρατηρήσει είναι ότι ήταν πολύ αδύνατη. Εύχομαι να το ξεπεράσει, γιατί η Ζωζώ είναι μία».

Όταν ρωτήθηκε για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, δήλωσε: «Αυτοί οι άνθρωποι που έχουν τη διαφορετικότητα, ό,τι κάνουν στο κρεβάτι τους καλά κάνουν και το κάνουν. Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση για την υιοθεσία παιδιών. Δεν συμφωνώ σε όλα».

Πρόσθεσε επίσης: «Το να παντρευτούν και να κάνουν ό,τι θέλουν στο κρεβάτι τους, είναι οκ. Αλλά όσον αφορά τα παιδιά, υπάρχει το αρσενικό και το θηλυκό, αυτή είναι η φύση. Δεν μπορεί ένα παιδί να μεγαλώσει χωρίς τη μαμά, είναι αφύσικο. Έχουμε ασχοληθεί πάρα πολύ με τα ομόφυλα ζευγάρια, υπάρχουν άλλα προβλήματα στον ελληνικό λαό».

Τέλος, ξέσπασε λέγοντας: «Όλοι εσείς εκεί στα πρωινάδικα, ήμαρτον. Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα από το να ασχολούμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ με τους γκέι. Τους αγαπάμε, τους στηρίζουμε, έχω φίλους γκέι, αλλά υπάρχουν κι άλλα θέματα. Ας σταματήσει όλο αυτό».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!