Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νικολέττα Καρρά: “Το όνειρό μου ήταν να κάνω κάτι νουάρ – Έπρεπε να μιλήσω με ιατροδικαστή, είδα διάφορα πράγματα”

Τη Νικολέττα Καρρά υποδέχθηκε το πρωινό της Πέμπτης (15/2) η Κατερίνα Καινούργιου. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία συμμετέχει στο «Σκαραβαίο», τη νέα αστυνομική σειρά μυστηρίου του Alpha μίλησε στην εκπομπή της «Super Κατερίνας», αποκάλυψε μυστικά της σειράς και αλλά και το πώς προσέγγισε το ρόλο της Ιατροδικαστή, Μαργαρίτας Κωνσταντίνου.

«Το όνειρό μου ήταν να κάνω κάτι νουάρ, δηλαδή αυτό ακριβώς που είναι ο «Σκαραβαίος». Είναι μία σκοτεινή σειρά μυστηρίου, με σκοτεινή ατμόσφαιρα. Το χαρακτηριστικό της στοιχείο είναι το μυστήριο κι όλη αυτή η ατμόσφαιρα η σκοτεινή. Είναι κινηματογράφος αυτή η δουλειά» λέει η Νικολέττα Καρρά. Και προσθέτει ότι η επιθυμία της να κάνει κάτι νουάρ έγινε πραγματικότητα: «Όταν είσαι εστιασμένος σε κάτι, τελικά συμβαίνει».

«Το πολύ ενδιαφέρον σε αυτή τη σειρά είναι το ότι, εκτός από τις αυτοτελείς ιστορίες, εξελίσσεται ταυτόχρονα και η ιστορία των Βασικών ηρώων». Ο Μάρκος (ο Σκαραβαίος, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης), η Μαργαρίτα (ο ρόλος της Νικολέττας Καρρά) και η μητέρα τους (Ράνια Οικονομίδου) κουβαλούν μια πολύ σκοτεινή ιστορία, η οποία σιγά σιγά θα αποκαλυφθεί. Δεν μπορώ να πω περισσότερα» τονίζει η ηθοποιός. Ο Μάρκος και η Μαργαρίτα είναι ετεροθαλή αδέλφια. Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε ότι «η μητέρα μας βγήκε από τη φυλακή εκτίοντας την ποινή της, καθώς είχε καταδικαστεί για το φόνο του πατέρα μου, πατριού του Μάρκου. Ο Μάρκος είχε πολύ καλή σχέση με τον πατριό του. Ουσιαστικά ο Μάρκος τον πατριό του τον θεωρούσε πατέρα του» εξηγεί.

Η σχέση Μαργαρίτας και Μάρκου δείχνει οριακή. Θα υπάρξει μεγαλύτερη ρήξη; «Δεν μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη ρήξη από αυτή που έχουμε τώρα. Είμαστε πολύ απόμακροι ο ένας από τον άλλο παρόλο που αγαπιόμαστε σαν αδέλφια. Η Μαργαρίτα και ο Μάρκος είχαν πολύ δυνατή σχέση -θα το δούμε σε κάποια flash back. Ήταν πολύ αγαπημένοι. Ουσιαστικά η σχέση χάλασε όταν η Μαργαρίτα αποφάσισε να πάρει το μέρος της μητέρας της μετά το φόνο…Γενικά, η ανατροπή είναι στοιχείο της σειράς και στις αυτοτελείς ιστορίες».

Για την προσωπική ζωή της Μαργαρίτας πήραμε μια γεύση στο προηγούμενο επεισόδιο αλλά θα δούμε περισσότερα στα επόμενα επεισόδια. «Η σχέση της Μαργαρίτας είναι η Σοφία. Η Μαργαρίτα κάνει ευκαιριακές σχέσεις με γυναίκες. Την προσωπική της ζωή την έχει σε δεύτερη μοίρα. Δεν την απασχολεί η προσωπική της ζωή ιδιαίτερα. Η Σοφία είναι η σύντροφός της αυτή τη στιγμή… Θα υπάρξει πρόβλημα όταν η μητέρα της Μαργαρίτας θα χρειαστεί να εγκατασταθεί στο σπίτι της Μαργαρίτας – δεν θα μπορεί να έχει τη σύντροφο και τη μητέρα το ίδιο σπίτι… Ο Μάρκος ξέρει ότι η Μαργαρίτα κάνει σχέση με γυναίκες. Αλλά μέχρι εκεί… Η Μαργαρίτα είναι και σαν άνθρωπος έτσι. Δεν εκτίθεται».

Ως Ιατροδικαστής στη σειρά η Νικολέττα Καρρά έχει έλθει σε επαφή με δύσκολες καταστάσεις. «Όταν αποφάσισα να κάνω αυτόν τον ρόλο, ήταν δύσκολο. Όταν καλείσαι να κάνεις την ιατροδικαστή, δεν έχεις κανένα στοιχείο για να ξεκινήσεις και να ασχοληθείς. Δεν ξέρεις πώς κινείται αυτός ο άνθρωπος», ανέφερε στη συνέχεια για τον ρόλο της Μαργαρίτας στον «Σκαραβαίο».«Έπρεπε να κάνω ραντεβού και συζητήσεις με ιατροδικαστή, για να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Είχα πάρει να φάω πριν από αυτή τη συζήτηση και περιττό να σου πω ότι δεν έφαγα τίποτα τελικά, με έπιασε το στομάχι μου κατά τη διάρκεια της κουβέντας», περιγράφει η ηθοποιός στην Κατερίνα Καινούργιου. «Ρώτησα πολλές λεπτομέρειες, πράγματα που μου ήταν παντελώς άγνωστα. Παρόλο που είμαι ηθοποιός, στις ταινίες που έχουν σκηνές με πτώματα, αίματα ήμουν πολύ φοβητσιάρα. Τώρα πια δεν με τρομάζει τίποτα. Πλέον έχω πάθει ανοσία, δεν με τρομάζει και δεν μου προκαλεί αηδία τίποτα. Χρειάστηκε στα γυρίσματα να δω διάφορα πράγματα, ταυτόχρονα είδα και τη διαδικασία οπότε πια έχω απομυθοποιήσει τα πάντα» καταλήγει η Νικολέττα Καρρά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!