Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Βαλάντης ξαναχτυπά: «Δεν μπορεί ένα ιερό τέρας να καταστρέφει την φήμη του»!

Ο τραγουδιστής ύστερα απο τις δηλώσεις του για τον Γιάννη Πάριο, δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια.

Ο Θανάσης Βαρθακούρης στο Facebook, εκτός από βλάχο, τον χαρακτήρισε και ατάλαντο, θεωρεί ότι τα σχόλια του πηγάζουν από το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε σχολιάσει αρνητικά τον πατέρα του Γιάννη Πάριο;

«Σίγουρα υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Κάθε άνθρωπος, όμως, έχει το δικαίωμα να κρίνει, ειδικά όταν έχω κρίνει τον πατέρα του. Δυστυχώς το έκανε χωρίς να γνωρίζει το τεχνικό πρόβλημα. Όταν μαθεύτηκε αυτό, κατάλαβε ότι έγινε λάθος και η ανάρτηση κατέβηκε. Δεν έχω κατηγορήσει, πάντως, τον πατέρα του» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Είχες, όμως, κάνει κάποια κριτική για εκείνον. Το να λες τη γνώμη σου σου έχει κοστίσει καλλιτεχνικά;

«Δεν επρόκειτο για κριτική αλλά για απάντηση. Συγκεκριμένα ,με ρώτησαν «Ο Πάριος και η Μαρινέλλα, που είναι άνω των 50 ετών, θα έπρεπε να τραγουδάνε;» και εξέφρασα την άποψη μου. Τον Γιάννη Πάριο τον θαυμάζω. Είναι ο μεγαλύτερος Ελληνας τραγουδιστής. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι μου αρέσει να τον ακούω και στα 70 του χρόνια. Σταμάτησα να τον ακούω στα 45 του όταν και ήμουν τρελός του θαυμαστής. Ετσι θέλω να τον θυμάμαι στα αυτιά μου. Η βελούδινη φωνή που είχε τότε έχει χαλάσει γιατί αναπόφευκτα επέρχεται η βιολογική φθορά. Ο Πάριος είναι ένας καλλιτέχνη πάνω στη φωνή του οποίου έπρεπε να κάνουμε μαθήματα για να γινόμαστε τραγουδιστές. Αλλά υπάρχει όριο. Δεν μπορεί ένα ιερό τέρας να καταστρέφει τη φήμη του. Μπορεί να εμφανίζεται μια-δυο φορές τον χρόνο για το κοινό του, στο Μέγαρο ή σε συναυλίες αλλά όχι στα μπουζούκια. Ο καθένας όμως, κάνει τις επιλογές του –και το λέω ταπεινά»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!