Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ατύχημα για τον Μιχάλη Μουρούτσο – Έσπασε το σαγόνι του και οδηγήθηκε στο χειρουργείο

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε τις προηγούμενες ημέρες ο Μιχάλης Μουρούτσος που τον οδήγησε στο χειρουργείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Μουρούτσος κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα 8×8, συγκρούστηκε με έναν συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα να σπάσει το σαγόνι του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με κάταγμα της κάτω γνάθου.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ταε κβο Ντο, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο και έστειλε το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας, για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε την κάθε δύσκολη στιγμή. Στο πλευρό του σε όλη αυτή την περιπέτεια, η σύντροφός του Κατερίνα Παλαιολόγου.

«Την περασμένη Πέμπτη είχα ένα ατύχημα σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα 8χ8. Σε μια κακή ,σπάνια στιγμή έσπασα το σαγόνι μου καθώς συγκρούστηκα με έναν φίλο μου (συμπαίχτη).Διακομίστηκα στο 401 και διαγνωστικά με κάταγμα της κάτω γνάθου. Από την πρώτη στιγμή το προσωπικό, οι νοσοκόμοι ,οι νοσηλευτές , οι γιατροί και οι η διοίκηση του νοσοκομείου στάθηκαν δίπλα μου και τους ευχαριστώ πολύ. Ιδιαίτερα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γνάθο χειρουργό Γιώργο Μητσόπουλο που μου έκανε την επέμβαση με απόλυτη επιτυχία.

Γιώργο, πέρα από καλός γιατρός είσαι και υπέροχος άνθρωπος. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, την σύντροφο μου που δεν έλειψε στιγμή από δίπλα μου, τους συγγενείς μου, τους φίλους μου, συναδέλφους , δασκάλους προπονητές, τους γνωστούς μου και τους αγνώστους που ήταν δίπλα μου. Τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης ήταν συγκινητικά.
ΥΓ 1 Σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις πάντα υπάρχει και η θετική πλευρά . Εγώ επιλέγω να βλέπω μόνο αυτή.
ΥΓ 2 Γνωρίζω ότι κάνω “τρέλες” για την ηλικία μου. Περιμένω να περάσει ο καιρός για να τις ξανά αρχίσω.
ΥΓ 3 κάποιος μου είπε ότι για να μπορέσεις να διοικήσεις την ομοσπονδία του αθλήματος σου, πρέπει να είσαι σιδεροκέφαλος. Τώρα είμαι με λάμα και βίδες….» έγραψε στην ανάρτησή του ο Μιχάλης Μουρούτσος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!