Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Λάμπρος Φισφής για τον Πάνο Βλάχο: “Άκουσε ποτέ κανείς αυτόν τον στίχο και γέλασε; Ήταν αστείο; Γέλασε κανείς από κάτω;”

Ο Λάμπρος Φισφής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον.  Ο γνωστός stand-up comedian μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η χρήση του στίχου «Σε έναν σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε» από τον Πάνο Βλάχο σε πρόσφατο live του.

Όσα είπε ο Λάμπρος Φισφής

«Δεν είναι χιούμορ αυτό, σε καμία περίπτωση. Αυτό είναι ένα βασικό πρόβλημα που έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό. Συνδέουμε με το χιούμορ πράγματα που δεν είναι χιούμορ και θεωρώ ότι αυτό κάνει κακό στο ίδιο το χιούμορ», απαντά ο Λάμπρος Φισφής σε σχετική ερώτηση.

«Γιατί από όλα αυτά με τα οποία μπορούμε να συνδέσουμε τον συγκεκριμένο στίχο τον συνδέουμε με το χιούμορ; Άκουσε ποτέ κανείς αυτόν τον στίχο και γέλασε; Ήταν αστείο; Γέλασε κανείς από κάτω; Άρα δεν ήταν χιούμορ, τόσο απλά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω», τονίζει ο γνωστός κωμικός αμέσως μετά.

«Φταίμε και εμείς σε αυτό. Πολλές φορές μπορεί να πεις κάτι, να παρεξηγηθεί κάποιος και να πεις: έλα μωρέ, πλάκα κάνουμε», επισημαίνει ο Λάμπρος Φισφής.

«Αν γελάσει ο κόσμος, τότε είναι αστείο. Εκεί την τραβάω τη γραμμή. Εκεί έχει μία δόση αστείου. Το συγκεκριμένο βάσει νόμου απαγορεύεται να το κάνουμε», σχολιάζει στη συνέχεια ο Λάμπρος Φισφής για το πρόσφατο περιστατικό με τον Πάνο Βλάχο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!