Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Άρης Πορτοσάλτε για τον Πάνο Βλάχο: “Θα μιλήσω στον ηθοποιούλη” – “Με αυτούς που θέλουν το κακό μου, θέλουν τον καρκίνο, θέλουν το ψόφα”

Ο Άρης Πορτοσάλτε από τον αέρα της εκπομπής “Σήμερα”, σχολίασε την επικαιρότητα που τον εμπλέκει με τον Πάνο Βλάχο

Όσα είπε ο Άρης Πορτοσάλτε

Ο Άρης Πορτοσάλτε αρχικά είχε δηλώσει πως θα κινηθεί νομικά κατά του ηθοποιού, καθώς ο ίδιος τόνισε πως η συγκεκριμένα δήλωση προτρέπει σε φόνο. (Δες εδώ αναλυτικά)

Στις νέες δηλώσεις του, ο Άρης Πορτοσάλτε είπε πως είναι ανοιχτός στο να μιλήσει με τον Πάνο Βλάχο λέγοντας: «Ό,τι είχα να πω το είπα χθες. Το μόνο που μπορώ να προσθέσω είναι ότι… μεροκαματάκι για να τσιμπήσουμε λίγο από τον λαϊκισμό, λίγο από το λούμπεν… Υπάρχουν τηλεοπτικά προγράμματα που απευθύνονται στο λούμπεν, υπάρχουν κόμματα που δουλεύουν για το λούμπεν. Εδώ αυτό που εξετάζουμε είναι η παρακίνηση στον φόνο, δηλαδή πάρε την πιστόλα καθάρισε… Η ουσία είναι αυτή, η παρότρυνση σε φόνο».

«Εγώ πάντως είμαι διατεθειμένος να πάω σε μια καφετέρια, σε έναν χώρο όπου θα είναι η εξέδρα που μου σηκώνουν τα πανό, ο ηθοποιούλης που λέει ο Μπάμπης, όλοι αυτοί που θέλουν το κακό μου, θέλουν τον καρκίνο, θέλουν το ψόφα… και να μιλήσω μαζί τους. Μπορώ να αντιμετωπίσω ότι κουβαλάνε μέσα στο μυαλό τους. Όπλα δεν μπορώ να αντιμετωπίσω…» πρόσθεσε ο Άρης Πορτοσάλτε και επεσήμανε ξανά ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!