Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο – Αποκάλυψε ποιος θα είναι ο νονός

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στις κάμερες έξω από το μαιευτήριο όπου γέννησε η Δήμητρα Βαμβακούση. Τι είπε για τον ερχομό της νεογέννητης κόρης του, τα συναισθήματά του ως νέος μπαμπάς; Επίσης αποκάλυψε ποιος θα είναι ο νονός του μωρού.

Ο νικητής του πρώτου Survivor και ηθοποιός, Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε πατέρας την Παρασκευή που μας πέρασε.

«Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την έβγαλε νόμιζα ότι έχει έρθει από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα», δήλωσε φανερά συγκινημένος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα 12/02 αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο η σύζυγός του και το μωρό τους.

Για την συγκυρία της ημέρας της γέννησης του βρέφους με την ημέρα των γενεθλίων της αποθανούσας μητέρας του, ανέφερε:

«Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή… Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή όλων των ανθρώπων και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει…».
Έπειτα αποκάλυψε τις σκέψεις για το όνομα της μικρής και τον πνευματικό της πατέρα:

«Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου, προς τα εκεί είμαστε. Ο κουμπάρος μας Αναστάσιος Ντούγκας, μάλλον θα είναι ο πνευματικός μας πατέρας…».

«Η Δήμητρα είναι καλά, αναρρώνει, χρειάζεται αυτές τις μέρες για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας. Όλα με αγχώνουν για την φροντίδα του μωρού, είναι ευθύνη μεγάλη και πρέπει να ακούμε τις οδηγίες των ειδικών. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, όταν την κράτησα στα χέρια μου», δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!