Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δημήτρης Ουγγαρέζος: “Αφού είναι τόσο επαναστάτης ο Πάνος Βλάχος, να βγει να μας πει τι εννοούσε”

Θέμα συζήτησης και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο στίχος «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» που τραγούδησε ο Πάνος Βλάχος επί σκηνής, αναφερόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μοιράστηκε τη δική του άποψη σχετικά με την κίνηση του ηθοποιού.

Αρχικά, δήλωσε: «Μπορούμε να κάτσουμε μέχρι το βράδυ και ο καθένας να λέει τι κατάλαβε από τον στίχο και να κάνουμε αυτό που κάναμε νεοελληνικά κείμενα στο σχολείο. Εδώ είναι ευρύτερη συζήτηση και είναι η εξής: Στο πλαίσιο της τέχνης ή της σάτιρας, μπορείς να λες ότι θες; Θα είμαστε υποκριτές, υπάρχει πολιτική ορθότητα ή δεν υπάρχει; Γιατί αν είναι έτσι, να κάτσω να συζητήσω εγώ τι κατάλαβα, γιατί εγώ κατάλαβα προτροπή, όχι για φόνο προς Θεού. Όταν ακούω – και ξαναλέω δεν το άκουσα όλο δεν θέλω να προτρέχω – “βάλτε σε ένα σάκο έναν άνθρωπο” εγώ καταλαβαίνω πτώμα. Ακούω και αυτό που λέτε εσείς, ότι και οι δύο στο ίδιο σακί…».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο ίδιος ο κύριος Βλάχος λέει “δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία”, άρα δεν το αρνείται, δεν λέει ότι δεν είπα αυτό που λέτε. Λέει ότι στο πλαίσιο του χιούμορ και της σάτιρας, είπα αυτό που ήθελα να πω. Και εφόσον αυτό γίνεται στο πλαίσιο χιούμορ και σάτιρας, δεν υποκινεί βία. Δεν είπε δεν το είπα, είπε το είπα στο πλαίσιο του χιούμορ και της σάτιρας. Δεν λέει “καταλάβατε λάθος”».

Επίσης, ανέφερε: «Πρέπει να προσέχουμε τι λέμε δημόσια. Δεν μπορείς να λες διφορούμενα πράγματα, πες το… Και αφού είναι τόσο επαναστάτης ο Πάνος Βλάχος, να βγει να μας πει τι εννοούσε».

Τέλος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του είπε: «Το σύστημα που λέει ότι χτυπάει ο Πάνος Βλάχος, το σύστημα αυτό υπηρετεί μέχρι τώρα. Τώρα, τα τελευταία τρία χρόνια είναι που κάνει την παράσταση “Ο θάνατος ενός αναρχικού”. Ποιο σύστημα πολεμάει; Αφού το σύστημα αυτό ήταν, στη “Μουρμούρα” έπαιζε, μια τηλεόραση συγκεκριμένη, αυτό το σύστημα. Δεν μπορώ εγώ αυτό το πράγμα που ξαφνικά υπηρετούμε μια κατάσταση, η οποία μπορεί και να βολεύει».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!